Office 2021, najnovšia aktualizácia najpopulárnejšieho kancelárskeho balíka od spoločnosti Microsoft, ponúka oproti všetkým predchádzajúcim verziám množstvo vylepšení a nových aplikácií.

Našťastie si dnes môžete kúpiť Microsoft Office 2021 a ušetriť až 90 % z oficiálnej ceny. Je to úplne možné na Godeal24, ktorý predáva široký sortiment počítačového softvéru za výhodné ceny. Obchod ponúka mnoho edícií kancelárskeho balíka Microsoft Office, na Godeal24 si môžete kúpiť kancelárske balíky pre Mac alebo PC. Stálu verziu MS Office 2021 Pro Plus si môžete kúpiť za 25,11 €.

Teraz ponúka Godeal24 v rámci Black Friday predpredaja najlacnejšiu cenu, Office 2021 Pro Plus môžete získať len za 15,02 €/PC ! Navyše využite ich časovo obmedzenú ponuku a získajte Windows 11 Pro len za 12,11 €! Ak si chcete kúpiť Windows a Office, balík Windows OS+Office nie je zlá voľba. Ak ste používateľom počítača Mac, Microsoft Office 2021 Home & Business pre Mac je len za 36,66 €! Čo je však dôležitejšie, Microsoft Office 2021 Home & Business for Mac sa kvôli rastúcim nákladom budúci pondelok zvýši na 42,99 €. Využite preto túto zľavu a vylepšite svoju produktivitu ešte dnes s cenovo výhodnými balíkmi od Godeal24!

Bezpečnejší spôsob získania funkčného kľúča na aktiváciu systému Windows 10!

Získajte svoj cenovo výhodný balík ešte dnes! (kód kupónu “ TW62″)

Samozrejme, že bude lacnejšie kúpiť viac balení s viacerými kľúčmi!

Nákup v dávke absolútne robí väčšiu dohodu!

Až do 50% vypnutie na viac Windows a Office! (kód kupónu “ TW50″)

Praktický softvér pre počítačové nástroje:

>>> Získajte ďalšie nástroje

Na Godeal24 môžete ušetriť veľa času a peňazí vďaka zľavneným licenciám Microsoft, hlavnému softvéru na zabezpečenie IT a ďalším počítačovým nástrojom. Získajte operačný systém Windows a kancelársky balík MS Office za bezkonkurenčnú cenu. Zažite bezproblémové nakupovanie s digitálnym doručením Godeal24, ktoré vám zašle softvér priamo na váš e-mail do niekoľkých sekúnd po nákupe. Navyše, vďaka 98 % výbornému hodnoteniu na TrustPilot a nepretržitej odbornej technickej podpore si môžete byť istí kvalitou kupovaného produktu.

Godeal24 sľubuje, že ponúka nepretržitú odbornú technickú podporu a doživotný popredajný servis a že produkt môžete používať bez problémov!

Contact Godeal24: service@godeal24.com

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Godeal24.

Značky: