Aplikácie, ako Word, Excel, PowerPoint, Outlook, One Note, Access, Teams a Skype uľahčujú a zrýchľujú dokončenie všetkých vašich projektov vďaka mnohým novým funkciám a optimalizovanému systému balíka Microsoft Office 2021.

Office 2021 Pro pridal nové funkcie spolutvorby, typy údajov, nové funkcie, nástroje na preklad a úpravu, pohyblivú grafiku, funkcie na jednoduché používanie a mnoho ďalšieho. Ako vždy v prípade balíka Office, môžete sa tešiť na nové rozhranie s modernejším dizajnom a prehľadnou zbierkou pracovných nástrojov, ktoré sú ľahko zrozumiteľné.

Pokročilé funkcie však znamenajú drahé poplatky za nový balík Office na produktivitu. V súčasnosti spolupracujeme s medzinárodne uznávanou spoločnosťou GODEAL24, ktorá sa zaoberá elektronickým obchodovaním, aby sme vám priniesli exkluzívne licencie pre Windows Office a Windows 10 Microsoft Office a doživotné licencie Windows za najnižšie ceny.

Godeal24 horúci výpredaj:

Až 62% zľava vďaka kupónu: TW62

Až 50% zľava vďaka kupónu: TW50

V Godeal24 môžete ušetriť veľa času a peňazí so zľavnenými licenciami Microsoftu, významným softvérom pre bezpečnosť IT a ďalšími počítačovými nástrojmi. Získajte OS Windows a MS Office za bezkonkurenčnú cenu.

Zažite bezproblémové nakupovanie s digitálnym doručením Godeal24, ktoré vám softvér pošle priamo na váš e-mail v priebehu niekoľkých sekúnd od nákupu. Navyše s excelentným hodnotením TrustPilot 98 % a 24/7 odbornou technickou podporou si môžete byť istí kvalitou produktu, ktorý kupujete.

Godeal24 garantuje, že ponúka 24/7 profesionálnu technickú podporu a doživotný popredajný servis a produkt môžete bez problémov používať!

Kontaktujte Godeal24: service@godeal24.com

Článok bol uverejnený v rámci spolupráce.

Prečítajte si aj:

Značky: