Na nový trend online konferencií sme si už zvykli.

Súčasný stav stále neumožňuje usporiadať tradičné udalosti. V roku 2020 sa veľa očakávaných konferencií zrušilo, pričom nemali ani svoju virtuálnu alternatívu. V roku 2020 zrušil svoju udalosť aj Google. Tento rok sa veľa usporiadateľov viac prispôsobilo celosvetovej situácii. Google teraz informuje, že svoju tradičnú vývojársku konferenciu presunie do online priestoru. Dokonca sa jej bude môcť “zúčastniť” každý, kto bude mať záujem.

Akcia sa uskutoční od 18. do 20. mája. Registrovať sa môžete na tomto odkaze. 

Google I/O 2021 usporiada virtuálne prednášky a workshopy zamerané na „novinky spoločnosti a produkty“. Po registrácii je možné sa zúčastniť okruhov otázok a odpovedí, ktoré budú vedené inštruktorom. Rovnako bude možné sa virtuálne stretnúť s produktovými špecialistami na udalosti AMA (Ask Me Anything). Nebudú chýbať voľné diskusie na neformálnych fórach. 

Na konferenciu sa môže zaregistrovať každý. Registračný proces pozostáva z okruhu otázok, aby Google získal informácie o preferovaných okruhoch tém. Zaregistrovaný používateľ tak bude dostávať prispôsobené upozornenia a ďalší obsah. 

Veríme, že udalosť prinesie okrem technologických inovácií a ďalších noviniek aj poriadnu dávku zábavy.

Google I/O 2021

Zdroj: Google

Zdroj: Google

Prečítajte si aj:

Gmail pridáva dve nové funkcie. Jednu treba aktivovať

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.