Aplikácia je obľúbená najmä pre svoj jednoduchý vzhľad a použitie.

Nové funkcie však občas pribudnú, naposledy išlo o možnosť vrátiť späť zmeny vykonané v poznámke. Bolo to ale treba urobiť skôr, ako ste poznámku „zatvorili“ a prešli na inú. Teraz Google pripravuje históriu zmien. Toto pomôže pri poznámkach, ktoré slúžia na pravidelnú evidenciu a neraz sa chcete pozrieť na predchádzajúce stavy. Využitie nájde aj pri potrebe vrátiť sa o niekoľko krokov späť.

Poznámky Keep majú možnosť zdieľania. Táto funkcia prišla pred rokmi a predvolene je vypnutá. Pred prvým použitím ju treba povoliť, čo je vhodné pre používateľov vyžadujúcich prehľad o možnosť zdieľania. Vaše poznámky zostávajú súkromné a nemusíte sa zdieľania omylom.

Aplikáciu odporúčame vyskúšať, ak nemáte natívnu aplikáciu od výrobcu smartfónu ako ich poskytujú napríklad Xiaomi alebo Samsung. Je nenáročná a použiť sa dá aj vo webovom rozhraní. Na zapisovanie akýchkoľvek poznámok aj s obrázkami je ideálna, rovnako aj na zdieľanie informácií z iných aplikácií, napríklad na ukladanie internetových odkazov, ku ktorým Keep vytvorí aj náhľad.

google keep kontextove menu poznamokZdroj: TOUCHIT

Zdroj: Google

Prečítajte si aj:

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.