Promo na Instagrame dokonca naznačuje dátum jej uvedenia.

Spoločnosť zverejnila 30 sekundovú dynamickú reklamu na modelový rad Pixel 6. Na základe získaných indícií tiež očakávame, že zariadenia budú uvedené na trh v októbri. Google tento rok mení stratégiu a sériu Pixel týmto spôsobom odhalil oveľa skôr, ako bola oficiálne uvedená na trh. Kampaň na nové telefóny je spustená ešte pred uvedením novej generácie iPhonov.

V novej reklame na Pixel 6 sú prvýkrát zobrazené skutočné telefóny. Doteraz sme mali možnosť vidieť iba rendery (inak veľmi pekné), ale nová reklama prezrádza aj niečo navyše. Video nielenže odhaľuje nové používateľské prostredie systému Android 12, ale dokonca pripomenie aj nový čipset Tensor.

Google spustil propagáciu radu Pixel 6 aj na Instagrame a zverejnil obrázok zobrazujúci prednú stranu telefónu, na ktorej sa nachádza dátum utorok, 19.. Žeby skutočne išlo o dátum predstavenia?

O presnom dátume uvedenia radu Pixel 6 zatiaľ nie sú dostupné žiadne oficiálne informácie, ale nedávny únik naznačil, že telefóny bude možné predobjednať už 19. októbra. Na potvrdenie tejto informácie si budeme musieť ešte chvíľu počkať.

Zdroj: AndroidAuthority

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.