Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Motorola s nadšením oznamuje nový prírastok do svojho portfólia športových partnerstiev v Severnej Amerike, a to priamo v jej rodnom meste: Chicago Bulls! Spoločnosti Motorola a Lenovo dnes oznámili viacročné partnerstvo s Chicago Bulls, ktoré prinesie ikonické „netopierie“ logo spoločnosti Motorola na ľavé rameno všetkých edícií dresov Bulls počnúc sezónou 2022-2023.

Zdroj: Motorola

Nové tímové dresy budú mať premiéru v prvom predsezónnom zápase Bulls v United Center proti New Orleans Pelicans v utorok 4. októbra. Motorola bude tiež prezentujúcim partnerom tímových súprav City Edition a prvého domáceho zápasu Bulls v edícii City Edition v piatok 18. novembra proti Orlandu Magic.

Viac informácií nájdete na Bulls.com

Zasmečovaná dohoda

Okrem toho, že je spoločnosť Motorola vôbec prvým oficiálnym partnerom tímu Bulls so sídlom v Chicagu, bude aj oficiálnym globálnym partnerom tímu a oficiálnym smartfónovým partnerom. Znamená to, že zachytávanie a zverejňovanie obsahu na sociálne siete tímu sa počas celej sezóny bude realizovať exkluzívne so zariadeniami od spoločnosti Motorola.

Ako súčasť dohody s cieľom ďalšieho spájania značiek Motorola a Lenovo s fanúšikmi Bulls a NBA na celom svete získa Motorola hlavnú integráciu značky zobrazenú v United Center a vysielaniach Bulls počas hracích dní. Motorola batwing logo sa bude viditeľne zobrazovať na palubovke prostredníctvom funkcií a záznamov výsledkov v hre, na platformách sociálnych médií Bulls prostredníctvom značkového digitálneho obsahu a na oficiálnych webových stránkach tímu a komunikácii s fanúšikmi.

Zdroj: Motorola

Posolstvo od nášho vedenia:

,,Chicago je miesto, ktoré sme dlhé roky nazývali domovom a Bulls bolo organizáciou, ktorú sme počas celého tohto obdobia rešpektovali, a fandili jej,“ povedal Rudi Kalil, prezident spoločnosti Motorola pre Severnú Ameriku. ,,Spoločnosť Motorola a Bulls zdieľajú nielen obrovskú hrdosť na rodné mesto, ale aj vášeň pre spájanie ľudí prostredníctvom jedinečných spotrebiteľských zážitkov. Sme nadšení, že môžeme spojiť naše dve značky a ešte viac naplniť našu spoločnosť a všestranné portfólio produktov pulzujúcou energiou mesta a fanúšikov Chicago Bulls a NBA na celom svete.“

,,Bulls a spoločnosť Motorola majú silné prepojenie s naším spoločným rodným mestom Chicagom, ktoré zohralo dôležitú úlohu pri vytváraní základov nášho vzťahu,“ povedal prezident Bulls, Michael Reinsdorf. ,,Spolupracovali sme spolu už pred niekoľkými rokmi a je vzrušujúce vidieť, že sme urobili tento významný krok k novému, rozšírenému partnerstvu, ktoré bude mať miestny, národný a globálny dosah.“

Zdroj: Motorola

Sledujte dianie

Vďaka tomu, že spoločnosť Motorola je oficiálnym partnerom tímu v oblasti smartfónov, budú účty Bulls na sociálnych sieťach počas celej sezóny zachytávať a zverejňovať obsah výlučne zo zariadení Motorola. Nezabudnite sledovať dianie na sociálnych sieťach Facebook, Twitter, Instagram TikTok, a prostredníctvom hashtagu #hellobulls.

Značky: