Prichádza HONOR Hunter V700. Na konferencii Smart Life v Pekingu predstavil HONOR svoj prvý herný laptop, výkonný a štýlový HONOR Hunter. Tento našľapaný notebook s výkonným chladením Wind Valley osloví vďaka tenkému dizajnu a nízkej hmotnosti nielen zapálených hráčov.

Výkonný a ľahký notebook HONOR Hunter osloví nielen hráčov

Tradičné herné notebooky majú tendenciu byť hrubé a ťažké, aby spĺňali požiadavky na vysoký výkon a odvod tepla. HONOR verí, že výkon a ľahký a prenosný dizajn sa navzájom nevylučujú. Výsledkom tejto ambície sa stal HONOR Hunter V700 s rozmermi 369,7 × 253 × 19,9 mm a je vyrobený z prvotriednej hliníkovej zliatiny.

HONOR Hunter V700 je vybavený 16,1-palcovým displejom s 4,7 mm úzkym okrajom na oboch stranách. Rozlíšenie displeja je 1920 × 1080 s vynikajúcim kontrastom a jasom, a napriek tomu, že hrúbka je menšia než 20 mm, prichádza tento laptop s kompletnou výbavou portov (vrátane 3,5 mm zvuku, USB 2.0, Gigabit Ethernet portu RJ45, HDMI 2.0, dvoch portov USB 3.2 a typu C displej/dátový port).

Najnovšie procesory Intel Core 10. generácie

HONOR Hunter V700 je vybavený procesorom Intel Core i7-10750H 10. generácie (alebo voliteľným procesorom Intel Core i5-10300H 10. generácie) a NVIDIA GeForce RTX 2060 (alebo voliteľne NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti), s novou generáciou 192-bitovej pamäti 6 GB GDDR6.

HONOR Hunter V700 je možné zakúpiť s až 16 GB DDR4 pamäťou (používateľsky rozšíriteľnou na 32 GB) a dvomi NVMe SSD pre až 1 TB úložisko.

Odvod tepla s novou technológiou Wind Valley

Riešenie rozptylu tepla je pre tenké notebooky náročné. To však neplatí pre nový HONOR Hunter, ktorý je vybavený chladiacim systémom Wind Valley. Keď je kryt zavretý, panel rozptylu tepla sa zatiahne a notebook tak zostáva tenký. Po otvorení sa Wind Valley platforma automaticky odhalí a vytvára tak ventilačný otvor 8,5 mm, ktorý zvyšuje objem nasávaného vzduchu o 40 %. Rotujúci hriadeľ chladiaceho systému Wind Valley prešiel prísnymi testami HONOR Lab, kde bol otvorený a zavretý viac ako 50 000 krát.

Okrem toho má HONOR Hunter V700 dva výkonné ventilátory 12 V s vyššou rýchlosťou a väčším objemom vzduchu v porovnaní s bežnými ventilátormi 5 V.

HONOR Hunter V700, ktorý podstúpil záťažové testy pomocou AIDA64 FPU a FurMark trvajúce 72 minút pri izbovej teplote 26 °C, zaznamenal spotrebu procesoru 44,9 W a teplotu 89 °C a zároveň spotrebu GPU 101,1 W a teplotu len 77 °C. To všetko pri stabilnom výkone, čo dokazuje účinnosť odvodu tepla systému. Získate tak lepší herný zážitok s menším hlukom ventilátora.

Vnútorná ventilácia HONOR Hunter V700 navyše účinne znižuje teplotu klávesnice a zároveň pomáha znižovať hluk. Po 72 minútach testovania ostáva oblasť touchpadu chladná a oblasť klávesov WASD zaznamenala teplotu len 30,6 °C s hlukom 49 dBA.

Inteligentné prepojenie medzi zariadeniami

Medzi ďalšie funkcie HONOR Hunter V700 patrí špeciálne tlačidlo Hunter, ktoré umožňuje rýchlo prepínať medzi výkonným, vyváženým a tichým režimom podľa ich potrieb. Notebook obsahuje aj zvuk Nahimic, ktorý poskytuje 3D priestorový zvukový efekt.

HONOR Hunter V700 zdedil funkcie spolupráce s viacerými obrazovkami po úspešnom rade MagicBookov. Pri hraní hry môžete smartfónom jednoducho zatriasť, dať ho do kontaktu s touchpadom V700, a nahrať tak 30 sekúnd hrania pred a 30 sekúnd po tomto úkone. Po dokončení nahrávania sa klip synchronizuje s telefónom, takže úpravy a zdieľanie už budú hračkou.

HONOR Hunter V700 umožňuje plynulý zážitok zo živého vysielania mobilných hier vďaka funkcii spolupráce s viacerými obrazovkami. Ich video a zvuk je možné synchronizovať s notebookom bezdrôtovo. Výsledkom je živý prenos, ktorý je rovnako stabilný a plynulý ako pri použití káblového pripojenia.

Nové produkty HONOR na výsgtave IFA v Berlíne

Značka HONOR predstavila 4. septembra na medzinárodnom veľtrhu IFA v Berlíne svoje nové produqkty. Inteligentné outdoorové hodinky HONOR Watch GS Pro a vylepšený notebook HONOR MagicBook Pro získali cenu BEST OF IFA.

Značky: