Potvrdilo sa aj rýchle nabíjanie s výkonom 65 W.

Pripravovaný herný smartfón prešiel testom AnTuTu. Stihom to ešte pred oficiálnym predstavením, ktoré je plánované na 3. marca. Benchmarkový nástroj je skvelý nielen na odhalenie výkonu zariadenia, ale počas samotného testovania dokáže zistiť aj niekoľko kľúčových špecifikácií. Medzitým spoločnosť zverejnila ďalšie potvrdzujúce parametre -kapacitu batérie a rýchlosť nabíjania.

Black Shark 3 má kódové označenie MBU-A0. Podľa očakávania bude tento smartfón poháňať Snapdragon 865. Rovnako nebude ani prekvapením, že bude predinštalovaný Android 10.

Verzia, ktorá prešla testom AnTuTu, mala 12 GB pamäte RAM a 512 GB úložného priestoru. Základná verzia bude mať tieto hodnoty na oveľa nižšej úrovni. Niektoré zdroje uvádzajú, že by mala dokonca existovať verzia so 16 GB pamäte RAM, takže sa možno aktuálne pozeráme “iba” na stredne výkonný model z pripravovanej ponuky.

AnTuTu tiež odhaľuje, že Black Shark 3 bude obsahovať displej s rozlíšením 3120 × 1440 pixelov s obnovovaciu frekvenciu 120 Hz. Smartfón dosiahol v teste skóre viac ako 600 000 bodov, čo je skutočne pôsobivé.

Už dávnejšie sme mohli počuť, že tretia generácia herného smartfónu Black Shark by mala dostať batériu s kapacitou 5 000 mAh s podporou 65 W rýchleho nabíjania. Hovorí sa, že rýchlosť nabíjania je správna, ale oficiálna upútavka Black Shark tvrdí, že kapacita batérie bude v skutočnosti 4 720 mAh.

Do predstavenia smartfónu Black Shark 3 zostáva iba pár dní, čo dáva priestor na získanie ďalších kľúčových informácií.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Ľahká výmena batérií aj v moderných smartfónoch? Čoskoro možno realita

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.