Hisense posilňuje svoju pozíciu na domácom trhu a vstupuje do kategórie veľkých domácich spotrebičov určených pre varné zóny a umývanie riadu.

Od roku 2015, keď na náš trh vstúpila táto technologická značka, rýchlo napreduje a profiluje svoju ponuku ako technicky špičkové produkty s inovatívnymi riešeniami a konektivitou. V kategórii viacdverových, tzv. multidoor chladničiek je dlhodobo lídrom na slovenskom aj českom trhu. Podobne významné postavenie má aj v kategórii TV a audio vrátane čoraz zaujímavejšieho segmentu Mini-LED televízorov či unikátnych laserových TV.

Hisense varná doskaZdroj: Hisense
Hisense varná doska

Značka Hisense pokračuje vo svojej expanzii a do svojho sortimentu radí ďalšie veľké domáce spotrebiče, tentoraz pre varné centrum a umývanie riadu. Na trh už prichádzajú inteligentné vstavané rúry a multifunkčné mikrovlnné rúry v čistom, minimalistickom dizajne v trendovej čiernej farbe. Doplnia ich moderné indukčné varné platne s automatickými funkciami. V predaji budú aj inteligentné vstavané umývačky riadu. V krátkom čase pribudnú vstavané kávovary, ohrievacie zásuvky a odsávače pár a ďalšie veľké aj malé domáce spotrebiče.

Väčšina spotrebičov je vybavená integrovanou wifi a možno ich ovládať na diaľku prostredníctvom aplikácie ConnectLife. Táto aplikácia ponúka viac funkcií ako len manuálne ovládanie; poskytuje tiež každodennú inšpiráciu a tipy, ako lepšie využívať vaše spotrebiče. Spojením spotrebičov do jedného celku môžete vytvoriť inteligentnú domácnosť, ktorá prináša väčšiu flexibilitu i lepšiu kvalitu života.

Hisense parná rúraZdroj: Hisense
Hisense parná rúra

Príkladom novinky je napríklad multifunkčná pyrolitická rúra Hisense BSA66346PBGWIFI s wifi. Má extra veľký objem 77 l a klenutý vnútorný priestor Even Bake inšpirovaný tradičnými pecami na drevo pre rovnomerné pečenie. Okrem všetkých techník pečenia ponúka aj pečenie s parou pre nadýchané pečivo a šťavnaté mäso s chrumkavou kôrkou – stačí naliať vodu do zásobníka a stlačiť tlačidlo Steam Add Plus. K dispozícii je aj možnosť teplovzdušného fritovania bez tuku, pečenie zmrazených porcií jedla bez rozmrazovania alebo viacstupňové pečenie s gratinovaním na konci prípravy.

Mnohých poteší termosonda na presné pečenie, automatické recepty a ďalšie inšpirácie dostupné v aplikácii ConnectLife. Rúra sa ovláda prostredníctvom plne dotykového displeja alebo na diaľku prostredníctvom aplikácie. Pre údržbu bez námahy sú k dispozícii dva automatické programy – pyrolitické čistenie alebo ekologické parné čistenie. Cena rúry je 899 eur.

Hisense mikrovlnkaZdroj: Hisense
Hisense mikrovlnka

Dopĺňa ju mikrovlnná rúra Hisense BIM325GI63DBG s pokročilou invertorovou technológiou s nepretržitým a konštantným výkonom. Okrem rýchleho rozmrazovania a rovnomerného ohrevu dokáže aj grilovať menšie porcie mäsa alebo pizzu a piecť s chrumkavou kôrkou. Ponúka aj automatické programy. A tiež viacstupňové varenie – napríklad v prvom kroku prípravu pokrmu pomocou mikrovĺn a v druhom pomocou gratinovania s využitím grilu. Po aktivácii tohto režimu sa rúra o všetko postará sama. Rúra má aj automatické ekologické čistenie vnútorného priestoru Auto Clean. Jej cena je 439 eur.

Varenie na najvyššej úrovni ponúka indukčná varná platňa Hisense I6456CB s automatickými programami na inteligentné varenie, dusenie a grilovanie pri presných teplotách. Funkcie na šetrné rozpúšťanie jemných surovín, ohrev pod bodom varu alebo extra rýchle varenie veľkého množstva vody pomôžu dosiahnuť skvelé výsledky varenia; praktické je aj udržiavanie hotového pokrmu v teple. Vďaka možnosti spojiť dve ľavé varné zóny za sebou do jednej flexibilnej, je možné variť alebo grilovať v hrncoch akéhokoľvek tvaru. Vďaka funkcii Move Zone môžete meniť intenzitu ohrevu na kombinovanej varnej ploche s dvoma teplotnými zónami jednoduchým posunutím riadu. Inteligentná varná platňa stojí 649 eur.

Hisense umývačka riaduZdroj: Hisense
Hisense umývačka riadu

O čistý riad sa postará inteligentná vstavaná umývačka riadu Hisense HV693B60UVAD s kapacitou až 16 súprav riadu, tromi košmi a tromi ostrekovacími ramenami. Je vybavená celým radom inteligentných riešení. Dve vysokotlakové trysky sa postarajú o účinné umývanie aj silne znečisteného riadu, pričom na dokonalú čistotu je určená aj UV technológia, ktorá spoľahlivo odstráni až 99,9 % baktérií z oplachovej vody. Ionizačná technológia zabezpečuje čisté a svieže prostredie v umývačke a medzi umývacími cyklami. Technológia All Dry s ekologickým sušením pri otvorených dvierkach zabezpečí dokonale suchý riad, dokonca aj plastový.

Umývačka disponuje unikátnou funkciou Smart Dosing, ktorá automaticky uvoľňuje správne množstvo umývacieho prostriedku v závislosti od zvoleného programu – s objemom nádrže 0,5 l vydrží automatické dávkovanie až na 20 umývacích cyklov. Umývačka má aj antibakteriálny program na automatické čistenie. Vďaka integrovanej wifi ju možno ovládať aj na diaľku prostredníctvom aplikácie ConnectLife. Umývačka riadu triedy B s tichým invertorovým motorom a vnútorným osvetlením stojí 739 eur.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Hisense.

Značky: