Už ste hlasovali v ankete Mobil roka 2022? Hlasujte za svojho favorita a vyhrajte niektorú z hodnotných cien. Dnes predstavíme nominované Bluetooth slúchadlá, ktoré prinášajú príjemný bezdrôtový zážitok pri počúvaní hudby.

Mobil roka je tu s nami už 16. rok a každoročne sú v tejto ankete vyberaní len tí najlepší z najlepších. Aby ste si vedeli lepšie vybrať svojho favorita, postupne vám predstavíme všetky nominované zariadenia a jednotlivé kategórie v rámci ankety Mobil roka 2022 powered by O2. Aj MOBILY ROKA chráni ESET Mobile Security.

Minulý rok v tejto kategórii vyhrali obľúbené Apple AirPods 3 a za nimi v tesnom závese JBL Tour Pro+ TWS. O tom, kto vyhrá tento rok, rozhodnete iba vy, svojím hlasovaním. V kategórii sa nachádzajú slúchadlá Apple, Bose, Huawei, JBL, Niceboy, Nothing ear, Samsung a Xiaomi.

Pokiaľ sa zapojíte do hlasovania na stránke www.mobilroka.sk, môžete zároveň vyhrať skvelé ceny. Každým hlasom v ankete navyše pošlete päť centov na dobrú vec. Hlasovať môžete do 24. februára 2023.

Hlasovaním v ankete sa automaticky zaradíte do súťaže o bestseller Samsung Galaxy A53 5G, TWS slúchadlá Xiaomi Buds 3, špičkovú Motorolu Edge 30 Ultra, inteligentný zvlhčovač vzduchu Stadler Form KARL, robotický vysávač s mopom iRobot Roomba Combo j7+ či ochranu proti vírusom od ESETu.

HLASOVAŤ MÔŽETE TU!

Pozrite si nominované produkty Mobil roka 2022 powered by O2 v kategórii Bluetooth slúchadlá:

Apple AirPods Pro 2022

Vyladené k dokonalosti a fanúšikovia značky na tento model nedajú dopustiť. Na jedno nabitie vydržia 6 hodín prehrávania hudby. Apple použil nový čip Apple H2, ktorý zlepšuje aktívne odhlučnenie a priestorový zvuk a pribalil štyri veľkosti silikónových nadstavcov, aby sadli do uší každému. Dotykové ovládanie používa gestá a umožní precízne nastavenie zvuku a ostatných funkcií. Vhodné aj na šport vďaka ochrane pred vlhkosťou IPX4. Rovnako odolné je aj puzdro MagSafe.

Apple AirPods Pro 2022Zdroj: Apple
Apple AirPods Pro 2022

Bose QuietComfort Earbuds II

Zvuková legenda v druhej generácii svojich slúchadiel. Na maximálny komfort ticha alebo nerušeného počúvania hudby je tu aktívne odhlučnenie. Pri športe alebo všade, kde chcete mať prehľad, oceníte Aware Mode. ActiveSense je ďalšia špeciálna technológia, ktorá pomôže zvýšiť odhlučnenie v prípade veľmi rušných prostredí, a tak vytvárať rovnováhu medzi transparentným a ANC režimom. Na jedno nabitie vydržia 6 hodín prehrávania hudby, s nabíjacou škatuľkou je to celkovo 24 hodín. Podporujú aj rýchle nabíjanie, 20 minút nabíjania vám dá 2 hodiny používania.

Bose QuietComfort Earbuds IIZdroj: Bose
Bose QuietComfort Earbuds II

Huawei FreeBuds Pro 2

Zamerané na super čistý zvuk pri hudbe ale aj počas telefonovania. Prinášajú pokročilý režim ANC, ktorý sa hodí aj do najhlučnejšieho prostredia. Na jedno nabitie vydržia až 8 hodín a v kombinácii s nabíjacou škatuľkou až 30 hodín. Špeciálna konštrukcia tlmí vietor, čo pomôže zaistiť kvalitný prenos zvuku pri telefonovaní. IP54 ich zase ochráni pred nepriaznivým počasím. O kvalitu zvuku sa postarajú štvormagnetové dynamické meniče a podpora Hi-Res zvuku vo formáte LDAC HD.

Huawei FreeBuds Pro 2Zdroj: Huawei
Huawei FreeBuds Pro 2

JBL Reflect Flow Pro

Stvorené pre športovcov. Špeciálna technológia Powerfins sa postará o pohodlné nosenie a zvuk JBL Signature si vychutnáte v kombinácii s nabíjaním až 30 hodín. Funkcia adaptívneho potlačenia hluku dodá skutočnú izoláciu od okolia. Pre beh v meste si aplikujete režim Smart Ambient na prehľad toho, čo sa deje okolo vás. Vaša bezpečnosť je dôležitá. Nabijete ich aj bezdrôtovo a počas dažďa ich ochráni odolnosť IP68. Používajte ich aj v práci a cez Dual Connect absolvujete video prenosy a neujde vám ani telefonát zo smartfónu.

JBL Reflect Flow ProZdroj: JBL
JBL Reflect Flow Pro

Niceboy HIVE Pods 3 Ultra

Silné basy a vysokokvalitný zvuk vo vysokom rozlíšení. Vhodné aj pre hráčov vďaka špeciálnemu hernému režimu na prenos zvuku s čo najnižšou latenciou. Na pripojenie používajú Bluetooth 5.1 a na jedno nabitie vydržia až 9 hodín prehrávania. Bez svojej obľúbenej hudby nikdy nezostanete, len 5 minút nabíjania vám dá až 1,5 hodiny používania.

Krytie IPX5 ochráni slúchadlá voči vode a prachu. Ovládanie hudby aj hovorov je na slúchadlách. Podporujú aj aktiváciu hlasového asistenta.

Niceboy HIVE Pods 3 UltraZdroj: Niceboy
Niceboy HIVE Pods 3 Ultra

Nothing ear stick

Unikátny dizajn a priesvitné spracovanie, ktoré sa nedá prehliadnuť. Výrobca nastolil vysoký štandard a celkový dizajn dotvára nabíjacie puzdro. Univerzálnosť použitia zaistí ochrana IP54, čistú reprodukciu zvuku si vďaka tomu vypočujete v kancelárii aj pri behu. Nechýba režim na hranie hier ako aj automatickú detekciu vložených slúchadiel v ušiach. Na jedno nabitie vydržia až 7 hodín. Na ovládanie používajú režim podľa počtu stlačení na tele slúchadiel.

Nothing ear stickZdroj: Nothing
Nothing ear stick

Samsung Galaxy Buds2 Pro

Vynikajúci 24-bitový zvuk v skutočne bezdrôtových slúchadlách. Na rušnej ulici potešia technológiou aktívneho odhlučnenia a trojica mikrofónov zaistí čo najlepšiu elimináciu šumu z okolia. Ideálne pri sledovaní filmov s podporou 360° zvuku. Patria medzi najmenšie slúchadlá na trhu. Vhodné ako nenápadný a užitočný pomocník. Podporujú najnovšiu verziu Bluetooth 5.3 a vďaka IPX7 s nimi môžete športovať aj za dažďa. Voice Detect reaguje na váš hlas, ktorý stíši prehrávanie hudby a po rozhovore ju znova spustí.

Samsung Galaxy Buds2 ProZdroj: Samsung
Samsung Galaxy Buds2 Pro

Xiaomi Buds 3T Pro

Aktívne odhlučnenie a podpora Hi-Res zvuku na zaistenie najlepšej reprodukcie. Okrem ANC je tu transparentný režim. Môžete počúvať hudbu a zároveň počuť, čo sa deje vo vašom okolí. Výborné nielen na športovanie ale aj do kancelárie.

Funkcia Track head movement umožní počúvanie priestorového zvuku podľa polohy vašej hlavy. Na jedno nabitie poskytnú 6 hodín prehrávania hudby a s nabíjacím puzdrom je to 24 hodín.

Xiaomi Buds 3T ProZdroj: Xiaomi
Xiaomi Buds 3T Pro

Pomoc najslabším

Hlasovať v ankete Mobil roka 2022 powered by O2 sa oplatí. Každým hlasom v ankete za vás prispejeme sumou päť centov na dobrú vec a peknému banskobystrickému projektu Neónka pošleme päť centov. Keď vás bude desaťtisíc, darujeme detským pacientom so závažnými ochoreniami elektroniku v hodnote 500 eur, ak dvadsaťtisíc, darujeme občianskemu združeniu Neónka v Banskej Bystrici veci v hodnote 1000 eur. Tak neváhajte do našej ankety zapojiť aj vašich známych a kamarátov.

Hlasovať za svojho favorita môžete na stránke www.mobilroka.sk.

Prečítajte si aj: