Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Holenie a úprava brady či ochlpenia na tele je pre väčšinu mužov rutinou. Prečo však strácať čas niečím, čo sa dá urobiť rýchlo, efektívne a s dokonalým výsledkom? Či už chcete mať krásne hladkú tvár, mierne zapustené strnisko alebo hľadáte dokonalého partnera na epiláciu či skrátenie chĺpkov, spoľahnite sa na prémiovú technológiu! Neváhajte a pozvite si pomocníka Braun do svojej kúpeľne.

Nemecká značka Braun sa už viac ako 100 rokov pýši bezkonkurenčnou kombináciou kvality, funkčného dizajnu a modernej technológie, ktorá slúži zákazníkom už niekoľko generácií. Navyše je každý prístroj navrhnutý tak, aby vám prinášal radosť a úžitok celé roky.

Dohladka s holiacim strojčekom Braun Series 7

Holiaci strojček Braun Series 7 je tým pravým holiacim strojčekom pre všetkých náročných zákazníkov, ktorí vyžadujú najnovšie technológie, funkčný dizajn a dokonalý výkon. Hlava 360° Flex vám poskytne hladšie oholenie aj na ťažko dostupných miestach a tri flexibilné čepele sa presne prispôsobia kontúram vašej tváre. Technológia AutoSense automaticky upravuje výkon holiaceho strojčeka podľa hustoty fúzov, čím zabezpečuje dokonale hladké oholenie aj tých najhrubších. Môžete si ho kúpiť na stránke www.alza.sk.

Holiaci strojček pre fanúšikov najmodernejších technológií: Braun Series 9 Pro

Najnovší strojček Series 9 Pro bol navrhnutý na holenie fúzov, ktoré rastú pod nižším uhlom. Špeciálne zastrihávače si poradia s rôznymi typmi fúzov, takže nemusíte žiadne oblasti holiť opakovane. Niektoré modely pánskych holiacich strojčekov Braun Series 9 Pro obsahujú v balení aj praktické nabíjacie puzdro PowerCase. Vďaka tomu si môžete rýchlo a jednoducho vykúzliť dokonale upravené fúzy, a to aj na cestách. V spojení s puzdrom PowerCase ponúka holiaci strojček Braun Series 9 Pro až 6 týždňov dokonalého holenia, či už si holíte jednodňové, trojdňové alebo sedemdňové strnisko.

Súčasťou vybraných modelov Braun Series 9 Pro je aj centrum SmartCare 5 v 1, ktoré vám pomôže udržať váš holiaci strojček ako nový. Stlačením jediného tlačidla SmartCare Center inteligentne vyberie potrebný čistiaci program, automaticky nabije a hygienicky vyčistí, premaže a vysuší váš holiaci strojček. K dispozícii na zakúpenie napr. na alza.sk.

Skroťte svoje vlasy, fúzy a chĺpky na tele so strojčekom Braun Styling MGK

Vylepšite svoj vzhľad jednoducho a presne podľa svojich predstáv! Braun MGK 7 je multifunkčná sada na úpravu vlasov, ktorá je navrhnutá tak, aby bola všestranná – či už si udržiavate niekoľkodňové strnisko, alebo upravujete citlivé oblasti. Má niekoľko nástavcov na rôzne možnosti stylingu, preto sa všestranný zastrihávač Braun Styling MGK nezľakne žiadnej výzvy. Je ešte ostrejší, rýchlejší a účinnejší ako predchádzajúce zastrihávače Braun. Nájdete ho na alza.sk.

Nová päťročná záruka

Výrobky Braun sú navrhnuté tak, aby vydržali čo najdlhšie pri každodennom používaní. To zahŕňa okrem precíznej konštrukcie a kvalitných materiálov aj prísne testovanie všetkých výrobkov. V súlade so svojou filozofiou teraz Braun ponúka aj predĺženú záruku až na 5 rokov. Spotrebitelia si ju môžu jednoducho aktivovať prostredníctvom stránky www.braun.cz/cs-cz/warranty-extension-sk.

Značky: