Hlasovať môžete na webovej stránke mobilroka.sk.

V tradičnej ankete Mobil roka 2020 powered by O2 opäť spoločne hľadáme najlepšie smartfóny, inteligentné hodinky, reproduktory, gadgety a aplikácie uplynulého roka. S výberom najlepších produktov nám môžete pomôcť aj vy, keďže o víťazoch rozhodnú ľudia, ktorí zahlasujú na webe mobilroka.sk.

Hlasovať môžete do 21. februára 2021, pričom odoslaním vášho hlasu sa automaticky zapojíte aj do súťaže o hodnotné ceny. A nielen to! Tento rok okrem hlasovania prispejeme na dobrú vec – každým hlasom pošleme úžasnému banskobystrickému projektu Neónka päť centov, pričom vy neplatíte absolútne nič.

iRobot Roomba Combo

iRobot Roomba Combo, Zdroj: iRobot

iRobot, ktorý vysáva aj mopuje

Jednou z výhier v ankete Mobil roka 2020 powered by O2 je aj robotický vysávač iRobot Roomba Comboktorý dokáže súbežne vysávať aj mopovať. Tento robotický vysávač typu 2v1 kombinuje výkonné vysávanie a mopovanie pre udržanie každodennej čistoty a vďaka jeho cene 299 eur si ho môže dovoliť naozaj každý.

Roomba Combo povysáva prach, špinu i väčšie nečistoty z pevných podláh a kobercov pomocou hlavnej kefy a dvoch bočných kief. Výkon vysávania aj intenzitu mopovania je možné prispôsobiť v mobilnej aplikácii, k dispozícii sú dva režimy vysávania a tri úrovne dávkovania vody pomocou elektronického čerpadla, čo je unikátna funkcia. Čerpadlo zabezpečuje konštantnú úroveň vlhkosti počas celého upratovania.

Robot sa pohybuje v lineárnych a logických trasách, na sledovanie podlahy využíva najmodernejšie senzory. Pomocou mobilnej aplikácie je takisto možné nastaviť si pravidelný plán vysávania a dostávať personalizované odporúčania.

Zdroj: mobilroka.sk

Prečítajte si aj:

iRobot Home zmení váš pohľad na robotické upratovanie (RECENZIA a VIDEO)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit