Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Hľadáte spoľahlivého parťáka pre prázdninové dobrodružstvo alebo horské túry? Máme pre vás skvelú správu! Vďaka výdrži batérie 25 dní na 1 nabitie a certifikáciu 14 vojenských testov odolnosti vás outdoorové hodinky HONOR Watch GS Pre nesklamú ani v tých najnáročnejších podmienkach. Naviac ich teraz kúpite o 80 EUR lacnejšie. Zľavová akcia platí len do 30. mája 2021.

 V spolupráci s profesionálnymi fitness trénermi Davidom Pártlom a Ninouš Baláž pripravil HONOR už druhý online workout! Pripojte sa do živého vysielania na Instagram @honorcszk už 12.5.2021 o 17:00.

Outdoorové hodinky HONOR Watch GS Pro práve teraz za skvelú cenu.

Vôbec prvé outdoorové hodinky HONOR Watch GS Pro dokážu monitorovať viac ako 100 tréningových režimov vrátane plávania a lyžiarskych športov. Navyše vás upozornia na nezdravé hodnoty týkajúce sa stresu, spánku, hladiny kyslíka v krvi a srdcovej frekvencie. Pomôžu Vám zistiť vaše nedostatky a pripomenú, ako docieliť zlepšenie!

Za najnižšiu cenu vôbec teraz kúpite hodinky HONOR Watch GS Pro vo farbe Camo Blue a Marl White len za 169 EUR namiesto pôvodnej ceny 249 eur. V farbe Meteorite Black sú teraz k dispozícií za 199 EUR. Akcia platí u predajcu Nay.sk.

Online HONOR Workout s obľúbenými trénermi Davidom Partlom a Ninou Baláž

Ste unavení z práce na home office a chýba vám pohyb? Dajte si do tela aj doma. Značka HONOR už druhýkrát počas pandémie covidu štartuje online tréning s profesionálnymi trénermi Davidom Pártlom a Ninou Baláž. Nikam nemusíte chodiť. Stačí sa pripojiť odkiaľkoľvek, kde práve ste. A kedy? Online vysielanie na Instagrame @honorczsk začína už v stredu 12. mája 2021 o 17.00 hod.