Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Home Credit masívne navýšila možnosti na čerpanie cashbacku pri nákupoch pre majiteľov vybraných kreditných kariet. Počet partnerov Home Creditu, u ktorých je tak možné po novom nakupovať ešte výhodnejšie, narástol z doterajších 40 až na 650. Ide výlučne  o nákupy v e-shopoch, a to v rámci vernostného programu Premia a taktiež pre držiteľov karty Tesco Clubcard v rámci programu Premium.

Nové, rozšírené výhody vernostných programov budú môcť držitelia kreditných kariet využívať, ak nakúpia v jednom zo 650-ich e-shopov pomocou personalizovaného linku, ktorý nájdu v mobilnej aplikácii Home Credit, v sekcii Odmeny.

Vernostný program Premia sa vzťahuje na kreditné karty od Home Creditu podporujúce spomínaný program. Majitelia kariet tak môžu dostať z každého nákupu v partnerskom online obchode až 20 % späť na kartu alebo na úverový účet, pričom výška cashbacku záleží na každom partnerovi a je bez akéhokoľvek obmedzenia. O odmenu je potom znížená celková dlžná suma.

Držitelia Clubcard kreditnej karty Premium Plus od Tesca dostanú za každú platbu v Tescu 3 % späť, maximálne do výšky 20 eur mesačne. Klient môže získať neobmedzenú výšku odmeny za nákupy u partnerov v sieti Premium. K existujúcim partnerom po novom pribudli aj e-shopy, kedy klient použije link v aplikácii, aby mohol zbierať svoje body do vernostného programu. Odmeny získava klient od Tesca v podobe nákupných poukážok.

Klienti môžu čerpať výhody nakupovania jednak už u súčasných Premia partnerov, resp. Premium partnerov v prípade Clubcard kreditnej karty od Tesca, kedy stačí na platenie použiť jednu z kreditných kariet alebo môžu zbierať odmeny v rámci nového vernostného programu pomocou odkazu v mobilnej aplikácii. Zoznam pôvodných  partnerov je k dispozícii na: https://www.homecredit.sk/premia, resp. v prípade Tesco kreditky na: https://tesco.sk/financnesluzby/clubcard-kreditna-karta-premium/plus/

Medzi nových partnerov pribudli slovenské aj medzinárodné e-shopy, ako sú napríklad Aliexpress, Wish, About You, Tescoma, eBay, Panta Rhei, Yves Rocher či eobuv. Ich kompletný zoznam je k dispozícii v mobilnej aplikácii Home Credit.

Značky: