Prvý vlogovací telefón HONOR 50 je od už môžete kúpiť u mobilných operátorov O2, Orange a NAY. Navýber máte tri farebné verzie a dve pamäťové verzie 6 GB RAM + 128 GB ROM za 499 EUR a 8 GB RAM + 256 GB ROM za 599 EUR.

Vlogovací telefón HONOR 50 prináša značke HONOR vydarený návrat po tom, ako sú dostupné služby g Google. Novinka ponúkne podporu Google služieb s kompletnou výbavou aplikácií vrátane najnovších technológií a nechýba ani podpora siete 5 G.

HONOR 50 zaujme na prvý pohľad krásnym dizajnom a vďaka kvalitnému materiálu, nízkej váhe a zaoblenému displeju dobre padne do ruky. Okrem toho ponúka prémiovú foto výbavu v čele s 108 MPx hlavným fotoaparátom. Tá má množstvo kreatívnych foto-video režimov a natáčať môžete na prednú aj zadnú kameru súčasne. Zároveň môžete vytvárať fotografie a videá v ultra vysokej kvalite a to aj v noci) využívať rôzne príbehové šablóny, beauty režim a mnoho ďalšieho. Nechýba ani veľmi rýchle 66 W nabíjanie, ktoré dobije 70 % batérie za 20 minút a jeho jadrom je procesor Qualcomm SnapdragonTM 778G 5G. Poteší tiež 120 Hz obnovovacia frekvencia obrazovky, ktorá sa dá navyše upravovať podľa individuálnych požiadaviek. HONOR 50 beží na operačnom systéme Android 11 s používateľským rozhraním Magic UI 4.2.

Zdroj: Honor, vlastné

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.