HONOR spustil predaj mobilného telefónu HONOR X6 aj na Slovensku. Ide o najnovšieho zástupcu produktového radu HONOR X.

HONOR X6 sa môže atraktívnymi funkciami. Je vybavený až 5000 mAh batériou, systémom troch fotoaparátov pozostávajúceho z 50 Mpx širokouhlého hlavného fotoaparátu a dvoch 2 Mpx senzorov pre makro a hĺbkové fotografie a taktiež rozšíriteľným úložiskom s veľkosťou 64 GB, ktoré je doplnené o 4 GB z pamäti RAM.

Batéria s dlhou výdržou pre celodenné používanie

Batéria umožní až 17 hodín online streamovania videa, 18 hodín prehliadania sociálnych sietí alebo 31 hodín prehrávania hudby. Jedno nabitie tak poskytne energiu na celý deň celkom náročného používania.

Moderný systém fotoaparátov

HONOR X6 je vybavený systémom troch fotoaparátov, ktorý pozostáva z 50 Mpx hlavného fotoaparátu, 2 Mpx snímača pre makro fotografie a 2 Mpx hĺbkového snímača. Táto kombinácia fotoaparátov umožňuje ľahko zachytiť a zaznamenať obľúbené momenty za rôznych podmienok.

Ochrana zraku Advanced Eye Care

HONOR X6 sa môže pochváliť 6,5-palcovým displejom HONOR FullView, ktorý poskytne dobrý zážitok zo sledovania obsahu. V spojení s množstvom funkcií na ochranu zraku ako je režim Eye Comfort a tmavý režim, je sledovanie displeja na HONOR X6 príjemným zážitkom. Prezeranie fotografií je pohodlné aj na priamom slnečnom svetle alebo v slabo osvetlenom prostredí.

Rýchle reakcie a rozšíriteľná pamäť

64 GB úložisko je možné rozšíriť o MicroSD karty s kapacitou až do 1 TB. HONOR X6 beží na nadstavbe HONOR Magic UI 6.1 založenej na systéme Android 12. Telefón má rýchle reakcie. Funkcia HONOR Share umožňuje rýchly bezdrôtový prenos súborov medzi zariadeniami HONOR vrátane smartfónov, tabletov a notebookov. Funkcia Efficient Smart Desktop umožňuje prispôsobiť si widgety na domovskej obrazovke a rýchlo pristupovať k informáciám bez toho, aby ste dané aplikácie otvorili.

HONOR X6 je k dispozící v dvoch farbách: čierna Midnight Black alebo modrá Ocean Blue.  Dostupný je u predajcov elektroniky NAY, Alza a Datart s cenou 179 Eur.

Od 1.11. do 30.11. prebieha akcia v rámci Black Friday, kedy bude u predajcov Alza a Datart možné získať HONOR X6 za zníženú akciovú cenu 159 Eur

Viac informácií nájdete na: https://www.hihonor.com/sk/phones/honor-x6/


Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.