Telefón HONOR 70 používa operačný systém Android, a to aj s Google službami.

Základom je 6 nm procesor Qualcomm Snapdragon 778G+ 5G, kapacita RAM je 8 alebo 12 GB. Kapacita pamäte pre používateľa je potom 256 alebo 512 GB. Displej má uhlopriečku 6,67 palca a ide o 120 Hz OLED typ. Pod displejom je rozpoznávanie odtlačku prsta. To všetko sú super parametre.

Mimoriadne zaujímavá je štruktúrovaná zadná časť s jemnými odleskami svetla. Súčasťou dodávky je 66 W nabíjačka a priesvitný obal. Batériu s kapacitou 4800 mAh takto nabijete na 100 % za menej ako hodinu. Podporované je bezdrôtové pripojenie Wi-Fi 6, podobne ako aj Bluetooth 5.2.

Hlavná kamera má rozlíšenie 54 Mpx, k tomu je 50 Mpx širokouhlá kamera a 2 Mpx kamera na meranie hĺbky. K dispozícii sú režimy s rozmazaným pozadím, je tu aj nočná fotografia a portrét. Na video sa dá využiť efektný kombinovaný pohľad zo zadnej a prednej kamery v jednom zábere. Vzhľadom na cenu je Honor 70 výborná možnosť kúpy smartfónu s pokročilými funkciami.

TOP funkcie

  • Pomer výkon/cena
  • Hardvérová výbava
  • Kvalita fotografovania

Finálna cena nebola ešte stanovená

Zapožičal: HONOR

Prečítajte si aj:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.