Mladý, ambiciózny technologický brand HONOR pokračuje vo svojej stratégii pokrytia inteligentného bývania pre mladých a expanduje do ďalších kategórií. HONOR predstavuje na globálnom launchi ešte výkonnejší notebook HONOR MagicBook Pro, kompaktný a elegantný tablet HONOR ViewPad 6, HONOR Router 3, úplne prvú smart televíziu HONOR Vision X1 Series a ďalšie novinky z portfólia inteligentnej domácnosti.

Ešte viac kreativity s novou generáciou notebookov MagicBook Pro a tabletom HONOR ViewPad 6

Séria notebookov HONOR MagicBook je dizajnovaná pre mladých profesionálov a študentov, ktorí hľadajú prémiové funkcie za príjemnú cenu. HONOR tak dnes predstavil aj svoj HONOR Academy Program pre mimočínske trhy. Vďaka technologickým expertom môže HONOR ponúknuť mladým ľuďom exkluzívnu možnosť učiť sa a rozvíjať sa. Do rodiny notebookov dnes taktiež pribudol úplne nový HONOR MagicBook Pro s 16,1“ displejom.

Tenká 4,9“ hrana zabezpečuje až 90 % pomer obrazovky k telu notebooku. Je poháňaný desiatou generáciou procesoru Intel Core i7-10510U a vybavený grafickou kartou NVIDIA GeForce MX350, ktorá umožňuje doručiť veľmi príjemný a stabilný používateľský zážitok. HONOR MagicBook Pro bude dostupný za 5999 juanov (v prepočte 778 eur)  vo verzii i5/16GB/512GB SSD/MX350 a za 6699 juanov (869 eur) vo verzii i7/16GB/512GB SSD/MX35. V rámci Európy bude k dispozícii najskôr v Rusku, a to už v septembri tohto roku.[1]

Značka predstavila taktiež tablet HONOR View Pad 6. Ten je poháňaný výkonnou čipovou súpravou Kirin 985 5G SoC a podporuje pripojenie k Wi-Fi 6+, vďaka čomu si užijete nepretržitý zážitok pri práci aj hraní. Disponuje 2K FullView displejom, možnosťou inteligentného rozdelenia obrazovky a HD stereo kvalitou. Cena HONOR ViewPad 6 bude oznámená neskôr .[2]

Perfektné pripojenie s HONOR Router 3 a zážitok z prvej smart televízie HONOR Vision

Wifi 6 je budúcou generáciou Wi-Fi technológie a HONOR Router 3 je vôbec prvým routerom značky HONOR, ktorý dokáže zaistiť vysokú rýchlosť. V kombinácii s čipsetom Wi-Fi 6+ a duálnym jadrom Gigahome 1,2 GHz CPU dosahuje HONOR Router 3 širšie vlnové pásmo, väčšiu rýchlosť a nižšiu spotrebu. Taktiež zaručuje rýchlosť až 3000 Mbps v 2,4 GHz a 5 GHz pásmach. HONOR Router 3 naviac podporuje technológiu viacerých používateľov OFDMA pre pripojenie viacerých zariadení súčasne a stále so skvelou stabilitou a lepším prenosom bez výpadkov. HONOR Router 3 bude k dispozícii za 219 juanov (29 eur) a pre mimočínske trhy bude dostupný od júla 2020.

Dlho špekulovaná a veľmi očakávaná novinka roku je tu! HONOR predstavil smart televíziu HONOR Vision X1 Series. Tá sa pýši 8K rozlíšením a displejom, Motion Estimate, Motion Compensation a 4×10 W reproduktormi. HONOR Vision X1 Series je výkonná smart televízia vysokou audio kvalitou. Je vybavená inteligentným asistentom, vďaka ktorému ju môžete ovládať z iných HONOR zariadení. HONOR Vision X1 Series bude dostupná vo variantoch s uhlopriečkou 65“, 55“, 50“ za príjemnú cenu od 2299 juanov (298 eur) v závislosti na uhlopriečke. 65 palcová verzia stojí 3299 juanov (428 eur)

Inteligentné bývanie pre lepší zážitok na každom kroku

Ekosystém inteligentného bývania HONOR sa začína krok po kroku napĺňať a už dneska pokrýva inteligentnú domácnosť, šport, zábavu, technológiu a cestovanie. Vďaka inovatívnym technológiám, ako je napr. HUAWEI HiLink, prináša značka možnosť bezproblémového pripojenia medzi rôznymi zariadeniami.

Bezdrôtové slúchadlá  TWS  Earbuds X1, to je skutočný zážitok z TrueWireless technológie prinášajúcej kvalitný audio posluch. Slúchadlá naviac sľubujú až 24-hodinovú výdrž batérie. Cena je 169 juanov (22 eur).

V inteligentnej domácnosti od značky HONOR nebude chýbať ani úplne prvý smart vysávač Smart Vacuum Cleaner, ľahký a všestranný pomocník s vysokým sacím výkonom a technológiou mopu. Je poháňaný 350 W motorom a jeho batéria vydrží až 65 minút. Je vybavený taktiež ultrafialovým čistiacim systémom na elimináciu baktérií na rôznych povrchoch.

Blíži sa leto a v ponuke HONORu na ďalšiu polovicu roka nájdete ventilátor alebo zvlhčovač vzduchu na lepšie zvládanie tepla a príjemnú klímu. Nechýba ani stolná lampa, elektrická zubná kefka alebo smart kanvica. Produkty pre inteligentné bývanie sa na mimočínskych trhoch začnú objavovať už v júni. Určite sa je na čo tešiť.

George Zhao, globálny prezident značky HONOR dodáva: „Vďaka využitiu našich technológií dokáže HONOR priniesť skutočný a naozaj kvalitný zážitok z inteligentnej domácnosti po celom svete a aj v tomto ťažkom období pomáha mladým ľuďom lepšie zvládať prácu a štúdium z domu. Jeden z kľúčových momentov našej stratégie inteligentného bývania je taktiež budovanie vlastného eshopu HIHONOR.COM s kompletným portfóliom produktov s perfektnou logistickou podporou, servisom a bonusmi za nakupovanie.“

HONOR dnes disponuje 14 e-commerce platformami s viac ako 1,54 miliónom registrovaných používateľov. Najnovší e-shop sa otvára vo Veľkej Británii 21. mája 2020.

[1] Typy notebookov pre Rusko.

[2] Pre ruský trh bude produkt predávaný pod názvom HONOR Pad V6, pre ostatné trhy ako HONOR ViewPad 6.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.