Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Od chvíle, kedy sa HONOR osamostatnil ako značka, sa znovu rýchlo dostáva na popredné priečky v podiele na trhu v materskej Číne. Podľa posledných výsledkov nezávislej agentúry Counterpoint, HONOR skokovo narástol v podiele na trhu v Číne až na 8,4% v júni oproti 5,1% januári tohto roka. Aktuálne silný rastúci trend značky znamená aj nárast predaja v máji 38,9% MoM a v júni tohto roku 27,5% MoM.

Zdroj: Counterpoint, úplná dáta prieskumu nájdete na: https://www.counterpointresearch.com/china-smartphone-market-shakeup-with-honor-back/

Hlavné faktory nárastu HONOR v Číne: Pokrytie procesu od začiatku do konca, strategické partnerstvá a silné zázemie vývojových centier. Nový HONOR je schopný pokryť celý proces, od výskumu a vývoja, reťazca výroby, spracovania, predaja, marketingu, servisu i financovania. Udržanie tejto kombinácie zohralo kľúčovú úlohu v čerstvej vitálne pozícii a silného comebacku na trhu v materskej Číne. Vo veľmi krátkej dobe, dal HONOR dohromady vyše 30 strategických partnerstiev so svetovými špičkami. Silné zázemie vývojových centier a pokračujúce koncentrácia na špičkové technológie ďalej pomáha značke byť stabilný hráčom a vrátiť sa na globálny trh.

Pohľad do budúcnosti: HONOR zamieša s kartami na globálnom trhu s mobilnými telefónmi

Vďaka uvedeniu prémiovej série HONOR 50 v Číne, ktorá dosiahla rekordné predaje cez 500 miliónov čínskych juanov v prvej minúte, HONOR dokázal, že vie znova rásť, a to až o 20% v priebehu 28 týždňov, predčil konkurenciu a prepísal tabuľky v online predajoch mobilných telefónov . HONOR sa tiež posunul vpred v porovnaní s konkurenciou v kategórii inteligentných telefónov medzi 2 500 až 4 000 čínskych juanov (alebo $ 380 až $ 600) s rekordným nárastom podielov na trhu 17,9% v priebehu 2 po sebe nasledujúcich týždňoch.

Silné výsledky značky HONOR v Číne dláždia cestu k návratu na globálny trh

S inšpiráciou farbami tzv. Magickej hodinky, teda najlepšieho času dňa pre fotenie alebo natáčanie videí, HONOR uvedie už 12. augusta prémiový rad inteligentných telefónov HONOR Magic3 Series. So silnou kombináciou vo výbave ako je pokročilá podpora umelé intelligence pri fotení alebo natáčaní videí, ktorú HONOR prvýkrát predstavil už v roku 2016, super výkonným čipom Qualcomm Snapdragon 888+, 5G technológiou a sadou fotoaparátov najlepších vo svojej kategórii, má novinka od HONOR čo ponúknuť zákazníkom po celom svete.

Značky: