Poväčšine sa dočkáme zariadení strednej triedy.

Portál GSMArena informuje o blížiacej sa akcii  „Ready To Go Beyond„, na ktorej spoločnosť predstaví nové produkty. Udalosť je naplánovaná na 29. marca so začiatkom o 20:30. Čo je však zaujímavé, na plagáte nie je nič viac uvedené, takže nevieme v akom časovom pásme sa bude konferencia konať. 

Viaceré zdroje pritom uvádzajú, že počas udalosti budú predstavené niektoré zariadenia základnej a strednej triedy, ktoré by mali byť súčasťou modelového radu  Honor X. Ide tak údajne o modely Honor X7, X8 a X9 5G. 

Honor X8Zdroj: GSMArena
Honor X8

Zoberme si napríklad model X8. Ide o klasického zástupcu základnej triedy roka 2022. Vo výbave tak nájdeme 6,7-palcový, 90 Hz LCD displej, Snapdragon 690, 6 GB RAM a 128 GB úložisko. Okrem týchto základných parametrov sa v nej nachádza aj 4 000 mAh batéria s 22,5 W nabíjaním, 64 Mpx hlavný a 5 Mpx ultraširokouhlý fotoaparát, vrátane dvoch 2 Mpx senzorov. Celú výbavu dopĺňa 16 Mpx selfie kamera. 

S modelmi X7 a X9 5G je to horšie. Nevieme o nich prakticky nič. Objavilo sa však niekoľko dohadov, ktoré tvrdia, že jeden z menovaných “neznámych” vychádza z modelu Honor Magic4 Lite.

Honor Magic4 Lite renderZdroj: GSMArena
Honor Magic4 Lite render

V každom prípade aspoň vieme, že koncom marca Honor usporiada udalosť, na ktorej nám predstaví niekoľko cenovo dostupných smartfónov. Okrem nich by mali byť na trh uvedené aj viaceré gadgety, medzi ktorými by nemali chýbať ani nové TWS slúchadlá.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.