Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

HONOR získal prvých 6 priečok v globálnom rebríčku batérií DXOMARK

HONOR, popredný svetový dodávateľ inteligentných zariadení, s hrdosťou oznamuje, že HONOR Magic6 Lite bol celosvetovo ocenený za svoj výnimočný výkon batérie. Smartfón HONOR Magic6 Lite, ktorý dokonale kombinuje pokročilé technológie a dizajn zameraný na užívateľa, získal prestížne ocenenie Gold Label od spoločnosti DXOMARK za vynikajúcu výdrž batérie.

HONOR Magic6 Lite je vybavený výkonnou 5300 mAh batériou, ktorá je extrémne odolná. Podľa DXOMARK poskytuje užívateľom až 21 hodín prehrávania videa, 12 hodín hrania hier alebo 13 hodín prehliadania sociálnych médií na jedno nabitie. Táto pozoruhodná výdrž batérie zvládne viac ako 3 dni mierneho používania a takmer 2 dni intenzívnej práce, hier a zábavy. Vďaka tomu je používanie smartfónu ešte bezstarostnejšie.

Okrem dlhej výdrže je batéria HONOR Magic6 Lite extrémne odolná a zachováva si 80% svojej kapacity aj po 1000 nabíjacích cykloch. To ju stavia medzi najodolnejšie batérie inteligentných zariadení na trhu a ponúka prísľub dlhodobo udržateľného výkonu.

Tento smartfón má moderný 6,78-palcový zakrivený AMOLED displej s jemným rozlíšením 1,5K, 1,07 miliardami farieb a 100% širokým farebným gamutom DCI-P3, ktorý užívateľom poskytuje živý a pohlcujúci zážitok. Zakrivený AMOLED displej s obnovovacou frekvenciou 120Hz je doplnený úplne novým tlmiacim materiálom s pórmi vo veľkosti mikrónov, ktorý dokáže absorbovať až 1,2-násobok sily pádu. HONOR Magic6 Lite je tak ďalšou ukážkou záväzku spoločnosti HONOR k odolnosti a kvalitným užívateľským zážitkom

HONOR Magic6 Lite nie je len vrcholom v oblasti výkonu batérie. Je dôkazom oddanosti spoločnosti HONOR k inováciám, dizajnu zameranému na užívateľa a zodpovednosti voči životnému prostrediu. Keďže HONOR pokračuje v rozširovaní svojej globálnej pôsobnosti, je naďalej odhodlaný prinášať špičkové technológie užívateľom na celom svete a poskytovať im prístup k smartfónom, ktoré nielen spĺňajú, ale aj prekračujú ich každodenné potreby.

Prečítajte si tiež

Značky: