Predstavenie modelu HONOR Magic7 Pro sa už pomaly blíži.

Čínska spoločnosť HONOR tento rok vyvolala rozruch nielen na domácom trhu. Vlajková loď tejto značky, Magic6 Pro si získala sympatie mnohých ľudí aj v Európe, pričom svojho času dominovala v rebríčkoch smartfónov. Na určitú dobu sa z neho stal aj najlepší fotomobil podľa rebríčku DxOMark, čím výrobca presvedčil záujemcov o tom, že dokáže vyrábať kvalitné smartfóny aj s ohľadom na fotoaparát.

Už čoskoro by pritom mala byť predstavená ďalšia generácia tohto telefónu, ktorá bude označená ako Magic7 Pro. Podľa aktuálnych špekulácií by sa tak malo stať ešte v októbri či začiatkom novembra. Dôležitý tak bude dátum predstavenia nového čipsetu spoločnosti Qualcomm, ktorý sa bude označovať ako Snapdragon 8 Gen 4 či Snapdragon 8 Elite. Po jeho predstavení prídu na trh prvé modely, ktoré ho budú obsahovať vo výbave.

Zdroj: Touchit.sk
HONOR Magic6 Pro pri jeho testoch

HONOR Magic7 Pro by nemal byť výnimkou, vo výbave smartfónu sa totiž má nachádzať práve prémiový Snapdragon. Vďaka nemu telefón ponúkne nielen vysoký výkon, no aj funkcie umelej inteligencie. Vylepšenia ale nemajú byť len v oblasti výkonu, fanúšikovia tejto značky sa môžu tešiť aj na rýchlejšie nabíjanie či kvalitnejší displej. Ten má mať ešte tenšie rámčeky, teda plocha displeja bude väčšia pri menších rozmeroch.

V displeji sa má zároveň nachádzať aj nová čítačka odtlačkov prstov, ktorá bude ultrasonická. Vďaka novej čítačke by sme sa mali stretnúť so spoľahlivejším odomykaním smartfónu. To by malo byť presnejšie, rýchlejšie a efektívnejšie. Nabíjanie smartfónu má prebiehať pri výkone 100 W, čo bude zrýchlenie oproti predchádzajúcej generácii. Magic6 Pro totiž ponúkal 80 W nabíjanie, vo výsledku sa tak ušetrí niekoľko minút. Rýchlejšie by malo byť aj bezdrôtové nabíjanie.

Fotoaparát zostane rovnaký aspoň v niektorých parametroch. Širokouhlý snímač a periskopický teleobjektív by mali zostať rovnaké, zvyšné parametre nie sú známe. Batéria by mala mať rovnakú kapacitu ako v prípade Magic6 Pro, teda 5600 mAh. Tieto informácie pochádzajú od známeho leakera s prezývkou Digital Chat Station, ktorý sa radí medzi spoľahlivých.

Zdroj: gizmochina.com

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.