Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Je to len pár týždňov, odkedy sa na trhu s počítačmi objavil nový konkurent, novinka v kategórii – HONOR MagicBook. Jednou z jeho najsilnejších stránok je bezkonkurenčná výdrž batérie. Na jedno nabitie zvládne až 10 hodín bežnej kancelárskej práce. Naviac sa v priebehu pol hodiny dokáže nabiť až na 46 %.

Výrobca HONOR rád podrobuje svoje novinky silným záťažovým testom a na notebook pripravil veľkú skúšku. MagicBook za hodinu nabil štvorkolku na dojazd 5 km.

Prvé elektrické vozidlo nabité prenosným notebookom

Na európskom predstavení v Barcelone HONOR zrealizoval záťažový test svojich notebookov. Vzájomne prepojená sústava 5 notebookov HONOR MagicBook 14 transferovala do štvorkolky približne 180 Wh a následne bolo naozaj možné štvorkolku naštartovať a prejsť na nej až 5 km. Štvorkolka bola z notebooku nabíjaná 60 minút. HONOR tak ukázal, že jeho notebooky sú pripravené podať silný výkon aj pri extrémnej záťaži. Ako to celé prebiehalo? Pozrite sa na video.

 

Pol dňa výdrže batérie za polhodinu nabíjania

Vďaka veľkej batérii s kapacitou energie 56 Wh sa môžete spoľahnúť, že MagicBook vydrží až 10 hodín na jedno nabitie. V priebehu pol hodiny sa dokáže nabiť až na 46 %. Nabíja sa pomocou USB-C, takže už nemusíte nosiť rôzne nabíjačky pre svoje zariadenia. Ako demonštroval pokus výrobcu, zachráni aj v situácii, kedy žiadnu nabíjačku nemáte a poslúži sám ako dobíjacia stanica.

honor magicbook 14

MagicBook 14 aj MagicBook 15 s väčším displejom sú práve teraz dostupné v Datart.sk za cenu 599 EUR.

 

Značky: