Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Horúce novinky globálnej technologickej značky HONOR zameriavajúcej sa na mladú generáciu sa onedlho objavia na slovenskom trhu. Po globálnom uvedení v Pekingu a európskom odštartovaní predajov v Barcelone sa aj slovenskí fanúšikovia značky HONOR dočkajú nových technologických vychytávok. Sledujte živé vysielanie už v stredu 29. 4. od 17:00 na Facebooku HONOR CZ/SK.

HONOR All-Scenario live show

Živú show k uvedeniu noviniek HONOR bude uvádzať šéfredaktor herného magazínu Score a moderátor Mikoláš Tuček. Medzi hosťami privíta najväčšieho českého YouTubera a gamera MenT (Jan Macák) a nadšenca do nových technológií a obľúbeného YouTube tvorcu a recenzenta GeekBoy (Jan Malý).

Môžete sa tešiť na predstavenie noviniek prichádzajúcich na tuzemský trh, ktorými sú super výkonný notebook HONOR MagicBook a bezdrôtové slúchadlá HONOR MagicEarbuds s vynikajúcim potlačením hluku. Okrem toho HONOR pripravuje pre všetkých, ktorí budú sledovať priamy prenos, veľmi zaujímavé odmeny a súťaže o ceny. V priebehu live show HONOR taktiež ukončí všetky špekulácie a dohady a slávnostne odhalí ceny oboch produktov pre český a slovenský trh.

HONOR Smart Life

Pred určitým časom HONOR avizoval pozvoľnú transformáciu značky z výrobcu mobilných telefónov na rozšírené portfólio zahŕňajúce celé spektrum produktov tzv. inteligentnej domácnosti. Tešiť sa môžete nielen na ďalšie telefóny v štandardne vyššej kvalite za veľmi príjemnú cenu a s pôsobivým dizajnom, ale aj na nové rady drobnej elektroniky alebo produkty, ktoré budú medzi prvými vo vývoji nových technológií na trhu.

Naše unikátne portfólio inteligentných produktov veľmi vysokej kvality expanduje na celý ekosystém IoT inteligentnej domácnosti Smart Life a dáva tak našim zákazníkom možnosť vychutnať si zážitok prepájania rozličných produktov rôznych kategórií, nech sú kdekoľvek,“ povedal George Zhao, globálny prezident značky HONOR. „Podľa prieskumu agentúry Canalys 41 % z oslovených respondentov má viac než jedno smart zariadenie v práci a toto číslo narastá až na 68 %, keď sú doma. Od telefónov cez smart hodinky či slúchadlá až po notebooky a osobné audio zariadenia, HONOR je momentálne silne rastúcim brandom v digitálnom segmente po celom svete.“

Značky: