Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

HONOR a Qualcomm diskutujú o využití umelej intelligence a sprístupnenie 5G siete v rámci panelovej diskusie Global CEO Tech Talk organizované agentúrou Reuters Plus 

HONOR, jedna z popredných globálnych technologických značiek mobilných telefónov, bol vďaka globálnemu prezidentovi značky Georgi Zhao, dnes súčasťou panelovej diskusie Global CEO Tech Talk. George Zhao prezradil viac o víziu budúcnosti éry inteligentnej domácnosti s využitím novej siete 5G alebo umelej intelligencie. S Georgom Zhao, globálnym prezidentom HONOR, viedli diskusiu ďalšie špičky v odbore, Cristiano Amon, prezident a zakladateľ Qualcomm, SITA Xu, ekonomický šéf a partner Deloitte China a Nathan Midler, riaditeľ čínskej pobočky Harvard Business Publishing.

George Zhao vyzdvihol nadchádzajúce sériu HONOR Magic3, ktorá bude poháňaná čipsetom Qualcomm Snapdragon 888 Plus a dodal: „S viac než 20% upgradom výkonu a integrovanej umelej inteligencie, je Snapdragon 888 Plus dostačujúci pre niekoľko bežiacich procesov zároveň. S čipsetom najlepšieho výkonu v odvetví je HONOR Magic3 Series veľmi flexibilný a dokáže doručiť najlepší zážitok z využitia kamery v triede mobilných telefónov. “

Global CEO Tech Talk bola tiež prvá príležitosť nazdielať viac o inšpirácii dizajnu HONOR Magic3 Series, ktorý vychádza z farieb tzv. Magické hodiny, ktorú dobre poznajú všetci fotografi alebo tvorcovia video materiálu. Je to jednoducho tá najlepšia hodina dňa na natáčanie alebo nadobúdanie fotiek.

V tých 15tich až 20tich minútach predtým, ako zapadá Slnko alebo tesne po východe Slnka, kedy je Slnko medzi -6 ° až -4 ° pod horizontom, je obloha temne modrá. Keď je Slnko medzi -4 ° až 6 ° nad horizontom, obloha zružovie alebo dostane ružovo-zlatistý nádych. Presne tieto farby tzv. Magickej hodiny, ktorými bola inšpirovaná nová séria smartfónov HONOR Magic3 Series s dvoma farebnými označeniami, Blue Hour a Golden Hour.

Navyše k poslednej novej technológii, George tiež pridal návrh konceptu na nové inteligentné a prepojené domácnosti pre každého užívateľa, čo sa týka súkromia, zdravia a fitness alebo tiež udržateľnosti. Vyjadril tiež silný záväzok HONOR novej koncepcie „You Own Your Privacy“ (teda voľne preložené, každý z nás má svoje súkromie).

S týmto konceptom chce HONOR pomáhať každému užívateľovi akéhokoľvek zariadenia si lepšie spravovať osobné informácie vďaka bezpečným systémom a riešeniam. HONOR vyvinul operačný platformu HTEE (HONOR Trusted Execution Environment) OS, ktorá zabezpečuje nastavenie súkromia pre mobilné platby a rozpoznanie tváre na najvyššej úrovni.

George tiež pripomenul produktovú stratégiu HONOR „1 + 8 + N“. Teda víziu HONOR, ktorá smeruje k hlavnej koncentráciu na mobilné telefóny ako hlavnej kategórii, doplnené o ďalšie produkty chytrej domácnosti, zdravia a fitness, zábavy a ďalších. Ako súčasť stratégie, HONOR v spolupráci s Shanghaiskou univerzitou vytvoril športové laboratórium, aby spoločne pracovali na rozvoji fitness technológie.

Záznam celej panelovej diskusie Global CEO Tech Talk organizované agentúrou Reuters Plus nájdete na: https://www.reuters.com/article/sponsored/entering-the-realm-of-sci-fi

https://www.reuters.com/article/sponsored/entering-the-realm-of-sci-fi

Alebo na oficiálnom YouTube kanáli HONOR CZ/SK

Značky: