Na tlačovej konferencii spoločnosti Honor v predvečer zahájenia výstavy IFA 2018 v Berlíne firma podľa očakávania predstavila smartfón Honor Play. Okrem tohto však prezident tejto firmy, George Zhao, ukázal svetu aj Honor Magic 2.

Pôvodný článok sme doplnili aj o video priamo z predstavenia tohto telefónu

Pôvodný modely Magic bol predstavený v Číne v roku 2016. Honor Magic 2 bude obsahovať Magic Slide využívajúcu umelú inteligenciu a je prvým smartfónom Honor, ktorý je poháňaný procesorom Kirin 980. Zaujímavosťou je aj nabíjačka s výkonom 40 W a nabitie tohto telefónu na plnú kapacitu by malo byť otázkou hodiny. Jednoducho, Magic 2 je telefón z inej planéty, pričom využíva umelú inteligenciu.

Z hľadiska Honor Play sme videli nové farby a jasnú orientáciu na mladých ľudí a hry. Hlavným lákadlom nového Honor Play je 6,3 palcový FullView displej s 89 % pokrytím plochy displeja na prednej strane. V prípade hier sa Honor Play porovnáva s modelom Samsung Galaxy S9+ a podľa spoločnosti Honor dosahuje lepších výsledkov. V prípade realizácie Selfie fotografie používa Honor Play 3D skenovanie tváre.

Honor Play je k dispozícii aj v špeciálnej hernej sérii s logom Audi Sport, pričom na tlačovej konferencii vystúpil zástupca tejto firmy.

S Honor Play prichádza aj možnosť fotenia nočných scén bez statívu, pričom sa aj tu využíva umelá inteligencia. Nočné scény tak môžete fotiť z ruky a obraz by mal byť nerozmazaný. Honor Play pritom prichádza s logom Šialene rýchly, šialene inteligentný. Základná verzia s 2 GB RAM a 64 GB pamäti stojí 329 eur, verzia s pamäťou 4 GB RAM a 64 GB pre používateľa stojí 349 eur.

K zaujímavostiam patria efektné farebné verzie: Player edition čierna a červená.

Uvedením smartfónu Honor Magic pred dvoma rokmi sa táto značka zaradila medzi tie, ktoré dokážu pracovať s umelou inteligenciou. Už prvá generácia Honor Magic vzbudila záujem celého mobilného priemyslu. Okrem funkcií AI priniesol Honor Magic aj podporu nabíjania 40 W.

Funkcia Magic Slide je navrhnutá tak, aby zaistila obraz na celej prednej ploche a to bez toho, aby obmedzila ďalšie praktické funkcie telefónu. Skrytá predná kamera približuje pomer obrazovky k telu telefónu na takmer 100 %. Stiahnutím vrchnej časti displeja je možné aktivovať všetky funkcie umelej inteligencie.

Okrem nového dizajnu je Honor Magic 2 prvým telefónom značky Honor, ktorý je poháňaný procesorom Kirin 980 a má podporu nabíjania 40 W Magic Charge pre zatiaľ najvyšší nabíjací výkon. Na vyššiu bezpečnosť má Honor Magic 2 pätnásť úrovní ochrany nabíjania. Telefón automaticky rozozná batériu, kábel a nabíjačku. Až vtedy, keď sú všetky tri časti vyhodnotené ako bezpečné, sa telefón začne nabíjať pomocou rýchleho nabíjania Super Charge.

Tento telefón by sa vo finálnej podobe mal ukázať v decembri.

Viac o telefóne Huawei Play

Recenzia Honor Play: Veľký displej a prémiový výkon v strednej triede

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.

Komentáre sú uzavreté