Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Po svetovej premiére svojej vlajkovej lode na MWC 2022 si globálna technologická značka HONOR odniesla 29 ocenení Best of MWC.

Tento úspech je silným impulzom pre rast značky, ktorá sa v roku 2020 osamostatnila. Jej generálny riaditeľ George Zhao sa v nedávnom rozhovore pre Cnet zveril, že jeho cieľom je urobiť zo spoločnosti HONOR ikonickú globálnu značku.

„Najdôležitejšie pre nás je vyvinúť vlajkový produkt, ktorý bude lepší ako najpopulárnejší smartfón súčasnosti,“ povedal Zhao. Novo predstavený vlajkový rad smartfónov Magic4 sa môže pochváliť špičkovými technológiami v oblasti displeja, fotografovania, výkonu a ochrany osobných údajov.

„Inovácie v mobilnom priemysle sa dostali do slepej uličky, ale spoločnosť HONOR to chce zmeniť.“ Zhao v rozhovore hovorí, že jeho spoločnosť si cení potreby zákazníkov rovnako vysoko ako technologické inovácie, aby mohla vyriešiť problémy, ktoré používateľov najviac zaujímajú. 

HONOR Magic V, prvý skladací telefón od spoločnosti HONOR, ktorý bol uvedený na trh začiatkom tohto roka, je toho dôkazom. „Je veľmi ťažké vytvoriť takýto produkt. Chceme všetkým ukázať, že HONOR dokáže v tomto segmente nielen konkurovať, ale dokonca ho dokáže robiť lepšie ako ostatní. „

Magic V je najtenší skladací telefón na svete s ultratenkým ohybom v tvare kvapky a ponúka vynikajúcu obrazovku. Novinka sa na trhu stretla s veľkým záujmom. Okrem toho sa Zhao domnieva, že skladacie telefóny sa v určitom okamihu stanú hlavným prúdom a Magic V si trh získa.

Zhao pripisuje neustály pokrok v inováciách značky prístupu tímu, ktorý sa jednoducho nevzdáva. „Vždy sa snažíme byť najlepší vo svojej triede. Veríme, že dokážeme vyriešiť akúkoľvek výzvu alebo ťažkosť pre každého používateľa. Tento prístup znamená skutočnú hodnotu pre budúcnosť spoločnosti,“ povedal Zhao.

Spoločnosť HONOR vyvinula nielen svoju vôbec prvú skladateľnú vlajkovú loď HONOR Magic V, ale uviedla na trh aj celý rad telefónov, tabletov, počítačov a príslušenstva. HONOR tak vytvára inteligentný prepojený ekosystém produktov, ktoré navzájom komunikujú, a opäť dokazuje, že môže konkurovať najväčším lídrom v odvetví v každej oblasti.

Spoločnosť HONOR úzko spolupracuje s ďalšími poprednými partnermi, ako je Qualcomm, popredný dodávateľ čipov, ako aj ďalších technológií. „Spoločnosť HONOR pokračuje v rozvíjaní strategických partnerstiev s poprednými svetovými výrobcami,“ vysvetľuje Zhao.

Séria HONOR Magic4 je jedným z prvých telefónov s najnovším čipom Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 5G. Vďaka maximálnemu využitiu potenciálu čipovej sady prináša bezkonkurenčný herný výkon, fotografické možnosti a riešenia na ochranu súkromia.

„Sme veľmi hrdí na úzku spoluprácu medzi našimi dvoma spoločnosťami, ktorá viedla k vývoju úžasných zariadení,“ uviedol v článku Cristiano Amon, prezident a generálny riaditeľ spoločnosti Qualcomm.

HONOR Magic 4 Pro má najlepšie predpoklady stať sa jedným z najzaujímavejších telefónov so systémom Android tohto roka. V budúcnosti chce spoločnosť HONOR využiť aj potenciál VR, AR, AI a ďalších nových technológií, ktoré možno integrovať do smartfónov.  

„Spoločnosť HONOR začína uvažovať o produkte pre zmiešanú realitu a metaverse, a keď príde ten správny čas, bude pripravená,“ povedal Zhao.

Značky: