Zatiaľ čo vo 4. štvrťroku 2023 zaznamenali dodávky smartfónov do Európy mierny medziročný pokles o 3 %, HONOR vzdoroval tomuto trendu a zaznamenal pozoruhodný medziročný rast o 116 %. Ako jediná značka dosiahla počas tohto obdobia trojciferný rast.

Tento výkon nielen podčiarkuje rastúce prijatie a popularitu značky HONOR medzi európskymi spotrebiteľmi, ale tiež zdôrazňuje jej strategickú zdatnosť pri navigácii vo vysoko konkurenčnom prostredí smartfónov.

Posun na trhu: Vstup značky HONOR do prvej päťky predstavuje výraznú zmenu v konkurenčnom prostredí, je výzvou pre etablovaných hráčov a ponúka spotrebiteľom väčší výber.

Prémiový dopyt: Vzhľadom k tomu, že smartfóny vyššej triedy tvoria takmer 40 % trhu, kombinácia inovácií a hodnoty umožňuje spoločnosti HONOR zachytiť rastúci záujem o prémiové zariadenia.

Budúci rast: Trh očakáva oživenie v roku 2024, a preto zameranie spoločnosti HONOR na umelú inteligenciu a funkcie zamerané na používateľa vytvára predpoklady na ďalší úspech a vplyv na určovanie trendov v oblasti inteligentných zariadení.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.