Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

HONOR, ambiciózna technologická značka pre mladú generáciu prichá s troma produktami, ktoré vám určite nezaťažia rozpočet. Do predaja na slovenskom trhu sa dostáva mobilný telefón HONOR 9X Lite, fotomobil s nádherným efektom na sklenenej zadnej strane a v impozantnom farebnom prevedení, mobilný telefón HONOR 8S v prevedení pre rok 2020, ktorý má funkcie prémiových telefónov za mimoriadne atraktívnu cenu. Pre všetkých športovcov je tu zase nová verzia fitness náramku HONOR Band 5 Sport, ktorá dostáva meranie športových a zdravotných funkcií na úplne inú úroveň.

HONOR 9X Lite: Fotomobil s 48 Mpix kamerou a krásnym skleneným dizajnom

Nový model z rodiny fotomobilov 9X Series s dlhou výdržou batérie je tu. Ako ďalší smartfón z rady 9X je vybavený veľmi kvalitným 48 Mpix fotoaparátom a širokou uzávierkou. Pri nočnom fotení pomáha aj za horších svetelných podmienok umelá inteligencia s režimom AIS Super Night. Dokonalejšie portrétové fotografie zachytíte na HONOR 9X Lite pomocou funkcie 3D Portrait Lighting, ktorá je k dispozícii na prednej aj zadnej kamere. Pre uchovanie fotiek a ďalších súborov sa určite hodí až 128GB úložisko.

Samozrejmosťou zostáva rýchle odomknutie obrazovky na odtlačok prstu alebo rozpoznaním tváre. Vo farebnom prevedení Emerald Green alebo Midnight Black je u predajcov dostupný za veľmi príjemnú cenu 199 €.

HONOR 8S 2020: Zážitok z funkcií prémiového telefónu za super nízku cenu

5.71“ FullView Dewdrop displej je certifikovaný TÜV Rheinland, čo znamená, že eliminuje modré podsvietenie a zabezpečuje lepší komfort a nezaťažuje oči. Taktiež podporuje odomknutie obrazovky pomocou rozpoznávania tváre. To sú len základné funkcie novej generácie HONOR 8S 2020.

Doplní ich ešte elegantný klasický dizajn s perfektnou kombináciou matu a lesku. Dizajn je koncipovaný tak, aby bol príjemný na dotyk. Zoženiete ho vo farebnom prevedení Midnight Black Aurora Blue za skvelých  119 €.

HONOR Band 5: Nový inteligentný fitness tréner

V porovnaní s inými fitness náramkami si tento veľmi jednoducho pripnete na nohu vďaka kompaktnej pracke. Meranie je rovnako presné, ako keď máte náramok na zápästí. Naviac je HONOR Band 5 Sport vybavený 6-osovým senzorom pohybu, upozorní, ak sa odpojí Bluetooth alebo dokáže lokalizovať telefón, keď ho neviete nájsť.

Okrem toho je samozrejmosťou monitoring krokov, vzdialenosti, kalórii alebo nastavenie a priebežné vyhodnotenie dosiahnutia cieľa. Ako aj pri jeho predchádzajúcich variantoch batéria vydrží až 14 dní pri bežnom používaní a 21 dní v pohotovostnom režime.

Náramok je naviac vyrobený z recyklovaných plastových fliaš vylovených z hladín oceánov. Zaraďuje sa tak k ďalším produktom, ktoré pomáhajú v rozvoji udržateľnej ekonomiky. U slovenských predajcov je dostupný vo farebnom prevedení Sakura Pink alebo Glacier Grey za 23 €.

Značky: