Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Pripojenie k WiFi sa v posledných rokoch stalo zásadným faktorom pri výbere a hodnotení hotelov, reštaurácií, dovolenkových rezortov a ďalších priestorov, ktoré poskytujú služby cestovného ruchu. Tisíce z nich používajú produkty od spoločnosti Zyxel, ktoré im tak pomáhajú získať a udržať si záujem hostí.

Spoločnosť Zyxel Networks, ktorá zaujíma vedúce postavenie na trhu bezpečných sieťových riešení využívajúcich prednosti cloudu, v posledných rokoch svojimi produktami vybavila 7 tisíc hotelov a 260 tisíc hotelových izieb po celom svete. Prevádzkovateľom hotelov sa tým otvorila cesta k prvotriednym sieťovým službám, ktoré im tak pomáhajú udržať loajalitu hostí.

Vzhľadom k tomu, že hostia dnes WiFi považujú za veľmi zásadnú službu, musia sa hotely, reštaurácie, kaviarne (HoReCa) a všetky ďalšie subjekty, ktoré chcú využiť celosvetového rastu cestovného ruchu, vážne zaoberať modernizáciou svojich sietí. Podľa prognóz by spomenutý rast mal v rokoch  2023 a 2024 dosiahnuť dvojciferných čísiel.

Silná a spoľahlivá vo vnútri aj vonku

Najnaliehavejšou potrebou je bezdrôtová sieť, ktorá môže podporovať veľké množstvo zariadení a mala by byť schopná bezproblémovo fungovať v prostredí s vysokou hustotou, ako sú reštauračné priestory, kaviarne, bary.

Rovnako dôležité je tiež zaistiť kvalitnú WiFi vonku, na reštauračných terasách, v zábavných areáloch, pri bazénoch alebo napríklad v kempoch. Pre tento prípad ponúka Zyxel prístupový bod NWA55AXE, ktorý bol skonštruovaný tak, aby čelil všetkým rozmarom počasia. Vďaka štandardu WiFi 6 zaručuje maximálnu rýchlosť pripojenia a schopnosť zvládať veľký počet pripojených užívateľov, s ktorým je nutné v baroch, kaviarňach a na ďalších obľúbených miestach počítať.

Riešenie pre jednoduchú správu sietí

Správcovia hotelových sietí, ktorí často nesú zodpovednosť za fungovanie siete vo viacerých objektoch a lokalitách, nepochybne ocenia platformu Nebula od spoločnosti Zyxel. Nebula predstavuje výkonné, intuitívne a škálovateľné riešenie, pomocou ktorého je možné z jedného riadiaceho panelu spravovať siete vo viacerých objektoch. Centralizovaná správa prostredníctvom platformy Nebula správcom umožňuje rýchlejšie reagovať na sieťové problémy a požiadavky zákazníkov, čo následne vedie k vyššej spokojnosti zákazníkov.

„Naša platforma Nebula je vynikajúce riešenie, ktoré pohostinským zariadeniam pomáha zvládať výzvy v podobe nedostatku IT personálu a vysokých nárokov hostí,“ hovorí Radek Hofman, Channel Sales Manager CZ/SK v spoločnosti Zyxel. „Naše riešenia správu sietí maximálne uľahčuje, takže prevádzkovatelia pohostinských zariadení sa môžu plno venovať svojim hosťom a ťažiť zo silného oživenia cestovného ruchu.“

Spoločnosť Zyxel dnes ponúka 100 rôznych produktov podporujúcich správu v cloude vrátane prístupových bodov štandardu WiFi 6/6E, multigigabitových L3/L2/desktopových prepínačov, firewallov a 5G mobilných routerov. Všetky kompatibilné zariadenia je možné sprevádzkovať behom niekoľkých málo minút a centrálne spravovať pomocou platformy Nebula.

O popularite sieťových riešení značky Zyxel svedčia tisíce spokojných zákazníkov okrem iného z radov päťhviezdičkových a butikových hotelov, dovolenkových rezortov, hotelov orientovaných na firemnú klientelu, penziónov, nadnárodných reštaurácií rýchleho občerstvenia, kaviarní, cateringových firiem a ďalších prevádzkarní. Obávať sa nemusia ani historické budovy, že prídu o svoj šarm, ako dokladá skúsenosť talianskeho hotelu Marchese del Grillo. Z ďalších môžeme zmieniť Kings’ Valley Medical & Spa Hotel  v Bulharsku, Hotel Clarc Budapest alebo opäť v Taliansku hotel Palace Grand Hotel Varese.

„Cloudová platforma Nebula na nás urobila obrovský dojem, a to najmä tým, že umožňuje kontrolu a správu prístupových bodov, prepínačov a firewallov a v prípade nutnosti tiež okamžitú podporu,“ poznamenáva Salvatore Piraneo, majiteľ spoločnosti PSoft sas, ktorá urobila integráciu sieťových systémov hotelu Palace Grand Hotel Varese.

Príklady inštalácií produktov značky Zyxel v odvetví HoReCa nájdete na stránkach https://www.zyxel.com/sk/sk/success-stories

Podrobnosti o riešeniach spoločnosti Zyxel pre pohostinstvá nájdete tu: https://www.zyxel.com/library/assets/tech-library/Solution-Guide/hospitality.pdf

Značky: