Fanúšikovia automobilových pretekárskych hier sa môžu radovať, pretože Gameloft takmer dokončil prácu na ďaľšej časti obľúbenej série Asphalt. Hra ponesie názov Asphalt 9: Legends, a je už k dispozícii na prevzatie pre platformu iOS.

Gameloft sľubuje, že hráčom ponúkne priam „konzolový zážitok“ so skutočne detailnými autami, HDR a ohromujúcimi vizuálnymi efektami prepracovanými do najmenších detailov, ako aj efektmi častíc, ktoré robia hru takmer reálnu. Aj v najnovšej verzii umožní „asfaltová hra“ hráčom možnosť zozbierať si viac ako 50 svetovo najznámejších roadsterov.

Navyše, hra bude ponúkať aj novú možnosť úpravy auta, ktorá umožňuje hráčom prestriekať si svoje auto a vybrať pre neho aj materiály ktoré najlepšie definujú ich pretekársky stroj. Asphalt 9: Legends má kariérny režim s viac ako 60 sezónami a pre hráčov bude dostupných 800 pretekov. A nakoniec, nová Asphalt hra od Gameloft má novú kontrolnú schému nazvanú TOUCH DRIVE, ktorá je v podstate automatickým režimom. Avšak hráči budú môcť prejsť na manuálne ovládanie, ak cítia, že hra je príliš jednoduchá.

Aj keď je hra dostupná zadarmo v obchode App Store, je to zatiaľ len na Filipínach. Verzia Asphalt 9: Legends pre Android bude vydaná čoskoro aj v obchode Google Play.

zdroj: phonearena

Prečítajte si aj:

Drony s krídlami budú pristávať do kruhu

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.