Výpredaj trvá takmer celý jún a zľavy sú až do 90 %.

Na webe GOG si teraz kúpite herné klasiky aj novšie hry s výraznými zľavami. Letný festival herných zliav je na tomto webe celkom bežným koloritom, rovnako tak ako zľavy počas bežného roka. Prakticky sa dá tvrdiť, že lacné hry tu kupujete len málokedy v pôvodných cenách. Trvanie je od 6. júna do 27. júna 2022. Počas tohto obdobia budete dostávať rôzne bonusy za to, že si kúpite nejakú hru.

Tým, že hier na tomto webe je skutočne mnoho, celkovo tu máte viac ako 3500 titulov, vám web situáciu zjednoduší svojim triedením. Na stránke akcie si môžete zobraziť filter najlepších hier z 80-tych alebo 90-tych rokov. Prípade si vyberiete filter pomocou žánru. K dispozícii je The Witcher, Cyberpunk 2077, Deus EX a mnoho ďalších hier. Teda nekupujete len vyslovené starinky. Kto by však chcel zažiť dávku nostalgie, má možnosť si kúpiť hru Indiana Jones and the Infernal Machine len za 1,79 eur z pôvodných 4,99 eur.

Hry sa dajú stiahnuť ako samostatné inštalačné súbory, čo je veľká výhoda. Kto chce niečo podobné ako klienta Steam, je tu aplikácia GOG Galaxy 2.0 a manažment hier a ďalšie funkcie budete mať v tejto aplikácii.

Zdroj: GOG

Prečítajte si aj:

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.