Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Huawei oslavuje okrúhle výročie – 10 rokov od predstavenia prvého produktu z kategórie wearables, teda nositeľných zariadení pre zdravie a fitness. Pri tejto príležitosti nedávno v Barcelone predstavila novú filozofiu s názvom „Fashion Forward“, ktorú uviedla vo veľkom štýle – spojením s globálnou fitness hviezdou.

V septembri 2013 si 16-ročná Pamela Reif zaregistrovala účet na platforme YouTube. Šlo o prvý krok jej influencerskej cesty, ktorý vyvrcholil veľkým úspechom a transformáciou na mimoriadne vplyvné meno na celosvetovej fitness scéne. Dnes má na svojom kanáli takmer 10 miliónov fanúšikov a jej fitness videá sledujú milióny športových nadšencov po celom svete. O desať rokov neskôr sa Pamela objavila na podujatí Huawei Launch Event v Barcelone v Španielsku, kde bola uvedená ako nová ambasádorka pre smart hodinky Huawei WATCH GT 4.

Pamela, ktorá tiež oslavuje 10. výročie svojej fitness cesty, na margo spolupráce povedala: „Je neuveriteľné, že Huawei a ja sme začali na našich fitness cestách v rovnakom čase. Za desať rokov, odkedy som začala ako profesionálna fitness trénerka, zohrali technológie obrovskú úlohu pri pomoci ľuďom žiť zdravšie. Huawei je lídrom týchto inovácií, a zároveň to robí naozaj skvelým spôsobom. Som nadšená, že môžem byť súčasťou tejto cesty.“

Po začlenení Watch GT 4 do svojej tréningovej rutiny vytvorila Pamela sériu fitness tréningových programov, ktoré prichádzajú výhradne do aplikácie Huawei Health (Zdravie). Tieto budú zahŕňať niektoré z najznámejších cvičení Pamely, špeciálne prispôsobené tak, aby umožnili účastníkom čo najlepšie využiť fitness a zdravotné funkcie svojich hodiniek. Hodinky zároveň umožňujú zvýšiť efektivitu tréningu a lepšie pochopiť zdravotný stav nositeľa, a to bez kompromisov v dizajne, pretože sú vhodné aj na každodenné nosenie.

Pamela sa stala miláčikom fitness nadšencov najmä vďaka svojej sebadisciplíne a pozitívnemu prístupu k zdravému životnému štýlu, ktorý je alfou a omegou jej vyšportovanej postavy. To, čo robí jej tréningy príťažlivými, je fakt, že pohyby sú jednoduché a zvládnuteľné aj pre úplných začiatočníkov. Nemyslite si však že 10-minútový, či 15-minútový tréning od Pamely je precházka ružovým sadom. Práve naopak, už po pár minútach sa budete poriadne potiť.

V súčasnosti čoraz viac žien chce žiť zdravý život plný pohybu, rovnako ako Pamela. Predstavte si, že si idete zabehať alebo do fitnesscentra, no nosiť pritom so sebou smartfón a používať ho pri tréningu je často nepohodlné. Riešenie je jednoduché a volá sa smart hodinky Huawei WATCH GT 4. Tie dokážu merať viac ako 100 športových režimov, od fitness tréningov, cez cyklistiku, tenis až po outdoorovú turistiku. Zároveň zaznamenávajú vaše cvičenie, vrátane monitorovania srdcovej frekvencie a spálených kalórií.

Okrem športových funkcií môžu smart hodinky zlepšiť aj efektivitu pri každodenných činnostiach. Aj keď je Pam zaneprázdnená pracovnými povinnosťami, cvičí aspoň päťkrát týždenne. Pamela musí počas dňa zvládnuť rôzne roly – ráno fitness trénerka, cez deň business manažérka a večer módna ikona. Ako zaneprázdnená žena musí čeliť všetkým možným situáciám, riešiť problémy efektívnym spôsobom, či napredovať v projektoch, a pritom sa ešte musí sústrediť na tréningy a, samozrejme, nesmie zabúdať ani na svojich sledovateľov. Niet divu, že sa jej smarthodinky naozaj zídu. Sebadisciplína, pozitívny prístup a zmysel pre kontrolu nad svojím telom a životom sú pre ňu obzvlášť dôležité, a práve to je skvelou inšpiráciou pre mladé ženy, ktoré majú podobné ambície.

Popri cvičení však netreba zabúdať ani na zdravie. S Huawei WATCH GT 4 budete dostávať upozornenia o zmenách srdcovej frekvencie a pripomienky na merania zdravotných dát. Dámy poteší aj vylepšená funkcia monitorovania ženského cyklu, ktorá inteligentne predpovedá menštruáciu a pomáha vám lepšie sledovať napríklad plodné dni, ak sa pokúšate o bábätko.

Okrem najnovších technológií hrá určite rozhodujúcu úlohu aj dizajn. Na globálnom uvedení novinky v Barcelone sa Pamela blysla elegantným outfitom – čiernymi šatami, ktoré decentne dopĺňali elegantné hodinky Huawei Watch GT 4 s oceľovým remienkom. Už pri samotnom predstavení tak prezentovala hlavný dizajnový benefit nových hodiniek – ich dizajn vôbec nevyzerá ako športové hodinky, ale pripomína skôr módny doplnok.

Vďaka klasickej elegancii a estetickému dizajnu, ktorý dopĺňa viac ako 10 000 rôznych virtuálnych ciferníkov, je to akoby ste každý deň mali nové hodinky. Nové Huawei WATCH GT 4 sú nielen krásne, ale aj presnejšie a inteligentnejšie vďaka výkonným technológiám a algoritmom umelej inteligencie. Vzhľadom na všestranné využitie tiež poteší dlhá výdrž batérie, vďaka čomu ich budete nabíjať len raz týždenne. Obavy o vybitú batériu sa tak stanú minulosťou.

Novo predstavené hodinky Huawei WATCH GT 4 41 mm sú na Slovensku dostupné v troch verziách remienka – biela koža, nehrdzavejúca oceľ a nadčasovo elegantnom zlatom variante. Odporúčané predajné ceny štartujú na sume 249 eur, pri kúpe teraz získate bezdrôtové slúchadlá FreeBuds SE 2 ako bonus. Ponuka platí do vypredania zásob.

Značky: