Za iba 49 eur získate spoločníka so skvelou výdržou.

Séria FreeBuds združuje veľké množstvo modelov skutočne bezdrôtových slúchadiel, z ktorých si vyberie každý. Spoločnosť Huawei teraz na slovenský trh uviedla model FreeBuds SE 2, ktorý prináša za skutočne nízku cenu prémiové vlastnosti drahších modelov, vrátane ľahkej konštrukcie, inteligentných interaktívnych funkcií a stabilného Bluetooth pripojenia. Nový dizajn dopĺňajú aj atraktívne farby, ktoré oslovia mladých používateľov.

Huawei si pri každom modeli dáva taktiež záležať na ergonómii, a čo najnižšej hmotnosti. Aj preto slúchadlá a nabíjacie puzdro Huawei FreeBuds SE 2 boli navrhnuté tak, aby boli čo najľahšie a zároveň zostali kompaktné. Každé slúchadlo váži iba 3,8 g (± 0,2 g), a to všetko pri rozmeroch 33,66 mm × 17,83 mm ×18,13 mm, vďaka čomu ich pri nosení ani nepocítite. Slúchadlá majú otvorený dizajn, vďaka ktorému je znížený tlak na zvukovod. Aj preto je možné nové FreeBuds SE 2 pohodlne používať po celý deň bez toho, aby vás tlačili, alebo aby ste pociťovali nepohodlie. 

Rovnako aj používanie je veľmi bezpečné, čo zaisťuje zaoblená silueta nabíjacieho puzdra. To má hmotnosť iba 33 gramov a kompaktné rozmery  50,40 mm × 50,31 mm × 23,40 mm. Oproti svojmu predchodcovi tak druhá generácia prináša celkovo výrazné zlepšenie v oblasti pohodlia, nositeľnosti a štýlu. Slúchadlá sú dostupné v dvoch farebných prevedeniach Ceramic White a Isle Blue. 

Výdrž batérie až 40 hodín

Slúchadlá s pomocou plne nabitého nabíjacieho puzdra ponúkajú viac ako 40 hodín výdrže batérie, avšak slúchadlá na jedno plné nabitie poskytujú až 9 hodín nepretržitého prehrávania hudby. Okrem toho sa môžu pochváliť aj možnosťou rýchleho nabíjania. Už za 10 minút nabíjania si môžete zakrátko užívať až 3 hodiny prehrávania svojej obľúbenej hudby.

Huawei FreeBuds SE 2 sú vybavené vysokovýkonným čipom s nižšou spotrebou energie a mimoriadne dlhou výdržou batérie, ktorá vďaka účinnému nabíjajúcemu algoritmu vylepšuje celkovú funkčnosť.

Kvalita a inteligentné funkcie 

Pomocou Bluetooth 5.3 sa používatelia ľahko a rýchlo pripoja k zariadeniam využívajúcim systémy EMUI, Android alebo iOS a pod. Slúchadlá navyše disponujú odolnosťou proti vode a prachu na úrovni IP54. Skvelou praktickou funkciou je aj vyhľadanie slúchadiel pomocou vyzváňacieho tónu, avšak nechýba ani možnosť prispôsobiť si interaktívne gestá pomocou niekoľkých poklepaní.

Cena a dostupnosť

Slúchadlá Huawei FreeBuds SE 2 sú na Slovensku dostupné v dvoch farebných prevedeniach, modrej (Isle Blue) a bielej (Ceramic White) za cenu 49 eur

Zdroj: Huawei

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.