Za zníženú cenu si ich môžete zakúpiť do 25. septembra.

Huawei začal na Slovensku predávať ďalšie bezdrôtové slúchadlá – FreeBuds SE chcú zaujať nízkou cenou a atraktívnym pomerom cena/kvalita zvuku. Slúchadlá sme zatiaľ netestovali, takže zvuk nevieme zhodnotiť, avšak cena 40 eur (do 25. 9.), resp. 50 eur je lákavá.

Slúchadlá majú nízku hmotnosť iba 5,1 g na slúchadlo. Disponujú 10 mm dynamickým meničom a zvukovým rozsahom 20 Hz až 20 kHz. Ich výdrž je až 6 hodín prehrávania hudby alebo približne 4 hodiny telefonických hovorov, resp. až 24 hodín v kombinácii s nabíjacím puzdrom.

FreeBuds SE využívajú konektivitu cez Bluetooth 5.2. K dispozícii je zabudovaný akcelerometer, ktorý umožňuje ovládanie slúchadiel jednoduchým poklepaním. Skratky ovládania si môžete prispôsobiť prostredníctvom aplikácie Huawei AI Life. Slúchadlá tiež disponujú odolnosťou voči vode a prachu na úrovni IPX4 a k dispozícii je funkcia odhlučnenia počas telefonovania, ktorá by mala zvýšiť kvalitu zvuku počas telefonických hovorov.

FreeBuds SE sú už v predaji, pričom do 25. 9. (alebo do vypredania zásob) ich môžete zakúpiť za uvádzaciu cenu 39,90 eur. Po skončení akcie budú slúchadlá dostupné za odporúčanú predajnú cenu 49,90 eur. Vybrať si môžete z dvoch farebných prevedení – bieleho a modrého.

Huawei FreeBuds SEZdroj: Huawei
Huawei FreeBuds SE

Zdroj: Huawei

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit