Správna rivalita nie je na škodu.

Samsung predstavil svoje vlajkové lode Galaxy S10 a reakcia zo strany priamej konkurencie na seba nenechala dlho čakať. Huawei zverejnil na svojom Facebooku príspevok, v ktorom „ďakuje za rozohriatie publika pred veľkým odhalením“ a dodáva, že to rozbehne 26. marca.

Je zrejmé, že Huawei má na mysli predstavenie svojich smartfónov radu P30. Tlačová konferencia sa uskutoční 26. marca v Paríži a na základe ďalších oficiálnych náznakov bude čínsky výrobca prekonávať limity.

Jeden z limitov, ktorý by mala novinka od Huawei prekonať, je úroveň bezstratového priblíženia. Neoficiálne informácie hovoria o tom, že P30 Pro bude mať vo výbave štyri zadné fotoaparáty a 10× bezstratový zoom.

Huawei takisto vyzýva Samsung do súboja aj v segmente skladateľných smartfónov. Svoje zariadenie predstaví už v nedeľu 24. februára 2019 o 14:00. Budeme pri tom a všetky podstatné informácie nájdete na touchit.sk.

Zdroj: Huawei

Prečítajte si aj:

Huawei spustil odpočítavanie a vyzýva Samsung. Do predstavenia skladateľného smartfónu ostávajú iba 3 dni

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit