Veľtrh MWC 2019 sa nezadržateľne blíži.

Vieme, že nové vlajkové smartfóny P30 a P30 Pro sa predstavia až koncom marca, ale to nebráni čínskemu gigantovi zaujať aj v Barcelone. Samsung už svoje skladateľné zariadenie oficiálne predstavil a vyrazil všetkým dych. Rovnako chce zaujať aj Huawei a na predstavenie svojho skladateľného smartfónu láka aj krátkym spotom, ktorý bol zverejnený na Twitteri.

Skladateľný smartfón z dielne Huawei, by mal podporovať siete piatej generácie. Dnešným dňom Huawei aj začal odpočítavanie, ktoré má všetku pozornosť nasmerovať na konferenciu, ktorá sa bude konať 24. februára o 14:00.

https://twitter.com/HuaweiMobile/status/1098543095644413954

V krátkom videu sú v podstate rovnaké ukážky, ktoré sme mali možnosť vidieť aj pred 3 týždňami a spot sa hlavne zameriava na záves zariadenia. Ten vyzerá naozaj impozantne. Ďalšie informácie ostávajú naďalej záhadou. Našťastie na predstavenie už nebudeme dlho čakať.

V podstate iba vieme, že o podporu 5G sa postará modem Balong 5000 5G v spolupráci s čipovou sadou Kirin 980Zatiaľ, čo sa skladateľné zariadenie od Huawei v podstate uvedie iba štyri dni po predstavení Galaxy Fold, prinesie 5G konektivitu, namiesto 4G pripojenia, ktoré ponúka zariadenie od Samsungu.

Naša redakcia bude samozrejme pri predstavení, takže sledujte naše stránky aj počas MWC 2019, aby ste nič podstatné nezmeškali.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Samsung Galaxy Fold oficiálne: Samsung ukázal budúcnosť a svojim skladateľným smartfónom vyrazil dych

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.