Huawei predstavil vlajkové lode radu Mate 40.

Rodina Mate 40 pozostáva zo základného modelu a verzií Pro, Pro+ a Mate 40 RS Porsche Design. Na Slovensku sa bude oficiálne predávať iba model Huawei Mate 40 Pro.

Ten bude od 1. novembra 2020 v ponuke operátorov Telekom a Orange. K dispozícii bude v čiernej a striebornej farbe. Striebornú verziu sme mali k dispozícii na test aj my a skrýva v sebe rozličné farby – stačí sa pohrať s lúčmi dopadajúceho svetla.

Mate 40 Pro bude stáť 1 199 eur. Do konca roka 2020 ho budete môcť za túto cenu získať v špeciálnom balení aj s hodinkami Watch GT 2 Pro.

Či sa Mate 40 Pro objaví na Slovensku aj vo voľnom predaji, to zatiaľ nevieme. Huawei sa vyjadril, že aktuálne bude v predaji iba u operátorov. Ak teda máte záujem o túto novinku, najrozumnejšie je zobrať si ju k paušálu od Telekomu alebo Orangeu.

Podrobnosti o Huawei Mate 40 Pro si môžete prečítať v našej detailnej recenzii, TU. Do pozornosti dávame aj videorecenziu:

Pozrite si videorecenziu na Huawei Mate 40 Pro. Zábery z večernej a dennej Bratislavy začínajú v čase 8:51

Zdroj: Huawei

Prečítajte si aj:

Huawei Mate 40 Pro: Fotoaparát a vylepšená videokamera do vrecka (RECENZIA a VIDEO)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit