Jantárovo oranžové prevedenie je inšpirované prírodou. 

Nie je to zďaleka po prvý krát, čo Huawei nadelil svojej P sérii gradientnú farbu. Už minulý rok priniesol výrobca na trh verziu Twilight, v ktorej zhmotnil zaujímavé odtiene polárnej žiary. Tentokrát sa inšpiruje ďalším prírodným úkazom – letnou oblohou pri východe slnka. Jantárovo oranžové prevedenie dostalo názov Amber Sunrise.

Efekt vďaka vrstveniu

Využitie oranžovej je u technologických produktov výzvou, a to z dôvodu, že farbu je potrebné naniesť na sklo. Vývojárom sa podarilo transformovať túto víziu do reality pomocou vrstvenia, ktoré vytvára efektné odlesky a zdôrazňuje hladkú štruktúru povrchu. Gradientná úprava pri dopade svetla rozohráva farby skla na zadnej strane smartfónu.

Huawei P30

Top fotomobil ešte štýlovejší

Vrchol aktuálnej ponuky smartfónov Huawei, model P30 Pro v prevedení Amber Sunrise, vďaka spojeniu originálneho dizajnu a špičkových technológií predstavuje nekompromisné zariadenie po všetkých stránkach. Fotoaparát Leica so štyrmi objektívmi prispôsobený na nočné snímanie, až 10-násobný hybridný a 50-násobný digitálny zoom, umelá inteligencia, senzor odtlačku prsta v displeji či batéria o veľkosti 4200 mAh s ultrarýchlym nabíjaním – to je len zlomok z technologických vychytávok, ktoré aktuálny top smartfón Huawei ponúka.

Huawei P30 Pro

Cena a dostupnosť

Huawei P30 a P30 Pro vo farebnom prevedení Amber Sunrise sú na Slovensku v predaji od 1. júla 2019 u mobilného operátora Orange a u predajcu Nay. Odporúčaná cena modelu P30 je 699 eur, za top model P30 Pro zaplatia záujemcovia 899 eur.

Zdroj: Huawei

Prečítajte si aj:

Huawei P30 Pro: VIDEORECENZIA

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.