Huawei Nemecko na svojom webe spustilo promo akciu.

V kampani sa nachádza modelový rad P30, kde nákupom smartfónu získa kupujúci tablet MediaPad T3 10 a puzdro zadarmo. Súčasťou kampane sú aj telefóny P30 Lite, Huawei P30 Lite New Edition, Huawei P30, Huawei P30 Pro a Huawei P30 Pro New Edition. V uvedenom zozname sa však nachádza aj model Pro, ktorý ešte nebol predstavený –  Huawei P30 Pro New Edition.

Huawei P30 Pro Mystic Blue

Huawei P30 Pro Mystic Blue

Informácie o modeli P30 Pro New Edition sa objavujú viackrát v zmluvných podmienkach propagácie, ktorú organizujú nemeckí operátori. Telefón sa od zariadenia P30 Pro líši a aj zámerne bol umiestnený na koniec zoznamu. 

Pokiaľ spoločnosť Huawei skutočne uvádza na trh novú verziu P30 Pro, bolo by správne očakávať zmeny podľa odľahčenej verzie P30 Lite – Huawei P30 Lite New Edition. Model P30 Pro New Edition tak dostane do výbavy viac pamäte RAM a viac úložného priestoru. Ostatné parametre budú zachované s pôvodným modelom, vrátane dostupnosti služieb spoločnosti Google.

Huawei P30 Pro a Huawei Mate 30 Pro

Vľavo Huawei P30 Pro s Google službami, vpravo Mate 30 Pro s Huawei službami

Propagačná stránka informuje, že nový telefón je možné objednať už od 15. mája. Vzhľadom na to, že spoločnosť Huawei pôvodne oznámila P30 Pro s kapacitou až 8 GB RAM a 512 GB úložného priestoru, tento nový telefón by mohol byť prvým z rodiny P s 12 GB pamäťou RAM alebo 1 TB internou pamäťou.

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Huawei P40 lite: VIDEORECENZIA

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.