Spoločnosť Huawei predstaví svoju novú vlajkovú sériu už 26. marca v Paríži.

Aj keď do predstavenia zostáva ešte zopár týždňov, teraz sa na verejnosť dostáva nová várka technických parametrov modelov P40 a P40 Pro. Tie prezrádzajú podrobnosti o rýchlostiach nabíjania oboch telefónov. P40 (čísla modelov ANA-AN00 a ANA-TN00) bude vybavená 22,5 W nabíjaním, zatiaľ čo variant Pro (čísla modelov ELS-AN00 a ELS-TN00) bude podporovať až 40 W nabíjanie, s ktorým sme mohli stretnúť už pri P30 Pro.

Pokiaľ sú tieto hodnoty správne, tak môžeme predpokladať, že model P40 Premium by mohol dokonca získať nabíjanie s ešte vyšším výkonom.

Minulý týždeň sa na TENAA objavili dva modely – klasická verzia a aj Pro verzia P40, ktoré získajú podporu pre duálny 5G režim s dvoma slotmi pre SIM karty. Fotoaparát P40 by mal prísť s 52 Mpx hlavným fotoaparátom, sekundárnym 40 Mpx fotoaparátom a 8 Mpx fotoaparátom s teleobjektívom s 3× optickým priblížením.

Model P40 Pro môže byť vybavený podobnou zostavou s modulom, ktorý dokáže zaznamenávať fotografie aj pomocou 5× optického priblíženia, zatiaľ čo model P40 Premium by mohol priniesť zostavu až 5 fotoaparátov s 10× optickým priblížením (periskop). 

Prichádzajúce modely môžu prekvapiť aj cenou, ktorá by mala byť nižšia, ako pri modelovom rade P30.

Zdroj: MySmartPrice

Prečítajte si aj:

Google oficiálne potvrdil, že chce spolupracovať s Huawei: Požiadal o licenciu

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.