Malo by ísť o model MediaPad M7.

Huawei pripravuje nový tablet s kódovým označením Marx. Od existujúcich zariadení na trhu sa odlišuje tým, že má dieru v displeji. Na novinku upozornil portál Huawei Central.

Tablet Marx by sa mohol predávať pod názvom MediaPad M7 a v porovnaní s predchodcom disponuje najmä modernejším a prémiovejším dizajnom. Rámiky okolo displeja sú ešte tenšie ako v prípade modelov MediaPad M6, takže obrazovka pokrýva prakticky celú prednú stranu zariadenia. Huawei to dosiahol aj vďaka zabudovaniu prednej kamery priamo do displeja.

MediaPad M7 by sa mohol predávať v kombinácii s magnetickou klávesnicou a dotykovým perom M-Pen. Nakoľko tablet neobsahuje žiadne fyzické tlačidlo na rámčeku okolo displeja, mohol by využívať snímač odtlačkov prstov v displeji.

Marx tiež ponúka zadnú duálnu kameru s LED bleskom a USB-C port. Očakáva sa, že ho bude poháňať procesor Kirin 990 a ponúkne 8 GB RAM a 256 GB úložisko.

Zatiaľ nie je známe, kedy by mohol Huawei svoj tablet s dierou v displeji oficiálne oznámiť. Model MediaPad M6 bol pre vybrané trhy predstavený v lete, na Slovensko však zatiaľ oficiálne neprišiel.

Huawei MediaPad M7

Huawei MediaPad M7. Zdroj: 91Mobiles

Zdroj: Huawei Central

Fotografie: 91Mobiles

Prečítajte si aj:

Huawei predstavil nový vlajkový tablet. MediaPad M6 prichádza v dvoch veľkostiach

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit