Spoločnosť Huawei uvádza na slovenský trh svoj prvý model inteligentných hodiniek Huawei Watch. Inteligentné hodinky sú dostupné od 16.11.2015 v odporúčanej koncovej cene 399 Eur.

Huawei Watch - lifestyle_nowat

Huawei Watch ponúkajú 1,4-palcový dotykový AMOLED displej, ktorý je chránený voči poškriabaniu zafírovým sklíčkom a ponúka odolné telo z nerezovej ocele. Displej dosahuje rozlíšenie 400 × 400 pixlov a hustotu obrazových bodov 286 ppi pri kontrastnom pomere 10 000:1. Ciferník s priemerom 42 mm je zhodný s tradičnou veľkosťou bežných náramkových hodiniek. Náramok Huawei Watch si môže používateľ sám ľahko vymeniť.

HuaweiTesty-11

Hodinky sú vyzbrojené funkciou upozornenia na prichádzajúce hovory, správy alebo e-maily, nechýba vyhľadávanie strateného telefónu, senzor srdečného tepu, gyroskop, akcelerometer, barometer či bezdrôtové spojenie so slúchadlami pomocou technológie Bluetooth. Navyše, hudbu si môžete do hodiniek stiahnuť pre počúvanie offline.

Tip: Video a predstavenie hodiniek Huawei Watch

Ovládanie hlasom

HuaweiTesty-7

Vďaka bezdrôtovému prepojeniu so slúchadlami pomocou technológie Bluetooth a podpore sťahovania hudby pre počúvanie offline sú Huawei Watch vhodné aj pre fitness či outdoor aktivity. Prehrávanie hudby je možné spustiť hlasovým príkazom v angličtine a rovnakým spôsobom je možné ovládať aj navigáciu. Text odosielanej správy je možné diktovať už v slovenskom jazyku. Funkcia vyhľadávania telefónu vám pomôže s nájdením telefónu doma či v kancelárii. Vďaka poslednej verzii rozhrania Google Android Wear™ sú Huawei Watch vhodné rovnako pre používateľov, ktorý vlastnia smartfón s OS Android, ale aj iOS.

Tip: Huawei Watch aj v ponuke slovenského operátora

Dostupnosť a cena

HuaweiWatch-17

Huawei Watch sú na Slovensku dostupné od 16.11.2015 v odporúčanej koncovej cene 399 Eur vrátane DPH. Na voľnom trhu a u operátora Slovak Telekom je k dispozícii strieborný variant Huawei Watch s čiernym koženým náramkom, u operátora Orange je dostupná verzia so Stainless Steel náramkom.
HuaweiWatch-4

Technické parametre Huawei Watch

Displej: 1,4-palcový AMOLED displej, rozlíšenie 400 x 400 pixlov, hustota pixlov 286ppi, zafírové sklíčko proti poškriabaniu,

Hrúbka rámu/ciferníku: 0,6 mm/13 mm
OS: Android 4.3 a vyšší, iOS 8.2 a vyšší, podpora aktualizácií OTA

Konektivita: Bluetooth 4.1 BLE, Wi-Fi

Pamäť: 512 MB RAM, 4 GB flash

Batéria: 300 mAh, výdrž 1,5 dňa (32 hodín aktivity a 8 hodín spánku), čas dobíjania 75 minút

Stupeň odolnosti: IP67

Senzory: gyroskop, akcelerometer, senzor srdečného tepu (PPG), barometer

Funkcie: oznámenia (hovory, SMS správy, e-maily, SNS, Google Hangouts), hlasová interakcia, Google Now, Maps, Sports and health, prehrávanie hudby, aplikácie z Google Play Store

HuaweiWatch-6

Pre viac informácií navštívte Huawei na consumer.huawei.com/sk/

Značky: