Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Menia sa ľudia, menia sa trendy, no čo sa nemení je vášeň k hudbe. Songoroo prináša hudobnú revolúciu kdekoľvek a kedykoľvek. Hudobný systém, ktorý vám dovolí v obchodoch, podnikoch a vlastne kdekoľvek počúvať hudbu podľa vašich predstáv. Tak sa nalaďte na našu vlnu.

 Vraví sa, že hudba je liek na všetko. Songoroo tento “ liek” posunul na iný level, so smart technológiou a eleganciou. Nielen, že zákazníci si budú môcť pomocou jednoduchej aplikácie pri vstupe do podniku vypočuť svoju obľúbenú pesničku či interpreta, ale aj samotní zamestnanci budú mať možnosť spríjemniť si pracovné prostredie a navodiť si svoju atmosféru.

Songoroo v mobile

Vyvinutý algoritmus dokáže dynamicky prispôsobovať poradie skladieb a vytvárať playlisty. Použitá technológia sa nazýva iBeacon, ktorá pomáha detekovať užívateľa v prevádzke a hneď identifikovať jeho hudobný vkus.  Predstavte si, že prídete na nákup a dokážete v obchode pár klikmi zahlasovať za vašu obľúbenú pesničku. Alebo prídete na dovolenku a pri vstupe do hotelovej izby vás bude vítať v “podmaze” váš obľúbený interpret. A to všetko jednoduchým stiahnutím a prihlásením do Songoroo aplikácie, cez ITunes alebo Android.

Songoro systém pre business

Samozrejme úspešný business je nielen o lojálnych zákazníkoch ale aj spokojných zamestnancoch. Spokojní klienti ako banky, reštaurácie či fitness centrá, využívaním Songoroo dávajú priestor svojim zamestnancom vytvoriť si príjemné prostredie, v ktorom radi a efektívne pracujú. Playlist na základe preferencií zamestnancov s dostupnou legálnou hudbou je jednou z najväčších výhod. Žiadne papierovačky, licencie, byrokracie. Podnik sa tak postupom času mení na  miesto, kde sa hudba stáva slobodnou a ľudia môžu relaxovať podľa svojich predstáv.

Songoroo predstavuje taktiež potenciál pre reklamný priestor a užitočnú platformu pre klientov tejto služby. Bez spätnej väzby či dát, úspešný business nefunguje. Preto Songoroo umožňuje spracovať detailné analýzy z užívateľského prostredia a získaných hudobných preferencií. Podniky tam môžu efektívne cieliť ďalšiu reklamu či už vo verejných priestoroch alebo priamo v aplikácií.

Hudobná revolúcia, ktorá spája dva silné smery – hudbu a podnikanie. Spokojný klient sa do podniku vždy vráti a spokojný zamestnanec robí podnik tým čím je. Songoroo tak tento moderný hudobný model prináša do sveta, kde silou personalizovanej hudby začne pomáhať vášmu businessu.

Značky: