Prvé nastavenie okuliarov trvá do 10 minút, ponúkajú 3K rozlíšenie.

ASUS na výstave IFA 2017 oficiálne oznámil svoje okuliare pre zmiešanú realitu. Microsoft príchod zariadení tohto typu avizoval takmer pred rokom, avšak na samotné produkty sme si museli počkať dlhšie, ako sa pôvodne predpokladalo.

Okuliare ASUS Windows Mixed Reality Headset vyzerajú na prvý pohľad skvelo. ASUS sa chváli dizajnom, ktorý vyzerá futuristicky a zároveň je navrhnutý pre čo najpohodlnejšie nosenie. Okuliare majú hmotnosť necelých 400 gramov a dajú sa vyklopiť až o 90 stupňov. Vďaka tomu môžete skontrolovať skutočnú realitu bez nutnosti dávať si okuliare dole z hlavy.

ASUS Windows Mixed Reality Headset je možné prvotne nastaviť do 10 minút a ponúkajú obraz v rozlíšení 3K. Tak to udáva výrobca. Ponúkajú 6 osí voľnosti bez dodatočných senzorov sú kompatibilné s platformou Windows Mixed Reality od Microsoftu. Microsoft takisto podporuje obsah pre SteamVR.

Dostupnosť okuliarov na našom trhu nebola oznámená, avšak ich cena je 449 eur aj s pohybovými ovládačmi.

Prečítajte si aj:

Minúta po minúte: ASUS predstavuje novinky na výstave IFA 2017

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit