Výskumy ukazujú, že pre mnohých ľudí je hudba veľmi dôležitou zložkou, ktorá doma vytvára tú správnu atmosféru. Práve preto sa IKEA a Sonos už dlhodobo snažia v domácnostiach demokratizovať hudbu a zvuk prostredníctvom kolekcie SYMFONISK.

Dokonalé prepojenie zvuku a interiérového dizajnu však tentokrát dostalo umeleckejší podtón. Do rodiny SYMFONISK čoskoro pribudne nový rám obrazu s WiFi reproduktorom, vďaka ktorému si budú môcť ľudia vychutnávať nielen kvalitný zvuk, ale aj kus pravého umenia. Novinka bude dostupná v obchodnom dome IKEA Bratislava od 15. júla 2021. Reproduktor je vybavený technológiou Bluetooth a Apple AirPlay 2. Na pohľad vyzerajú skôr ako módny doplnok do bytu, ale na tlačovej konferencii sme si vypočuli, že hrajú veľmi dobre.

SYMFONISK, rám obrazu  s WiFi reproduktorom v čiernej alebo bielej farbe stojí 179 €

Skombinovaním poznatkov IKEA zo zariaďovania domácností s poznatkami Sonos v oblasti reprodukovaného zvuku vzniká SYMFONISK – kolekcia s originálnym dizajnom, ktorá ponúka zaujímavý posluchový zážitok. Po lampe s reproduktorom a reproduktore do knižnice pribudne čoskoro do kolekcie aj nový rám obrazu SYMFONISK s Wi-Fi reproduktorom.

Vďaka kolekcii SYMFONISK je zvuk oblečený do podoby, v ktorej by ste ho možno ani nečakali. Rám obrazu zo série SYMFONISK s Wi-Fi reproduktorom bude na Slovensku dostupný od 15.júla 2021. Reproduktor bude k dispozícii v čiernej alebo bielej verzii. Môžete si dokúpiť aj predné panely, ktoré sa budú dať jednoducho obmieňať.

SYMFONISK, panel do rámu obrazu s reproduktorom  v cene 17 €

Rám obrazu je súčasne reproduktorom  a môže visieť na stene samostatne alebo v kombinácii s inými obrazmi. Môže stáť na polici alebo ležať na podlahe, prípadne byť len tak opretý o stenu. Predný panel sa dá obmieňať a štýlovo doladiť s charakterom domácnosti.

Rám obrazu s reproduktorom SYMFONISK sa pripája cez Wi-Fi a dá sa použiť ako jediný zdroj zvuku v miestnosti. Je možné ho prepojiť s ďalšími výrobkami z rady SYMFONISK, prípadne s inými výrobkami Sonos. Môžete sa pripájať k viac než 100 streamovacím službám a tiež k celej škále produktov Sonos. Reproduktor si môžete kúpiť v obchodnom dome IKEA a na stránke IKEA.com.

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.