Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

S medziročným nárastom predaja o 64,1 % sa spoločnosť Infinix stala lídrom na trhu z hľadiska rastu v roku 2023. Spoločnosť Infinix chce svoj minuloročný úspech potvrdiť inováciami predstavenými na veľtrhoch CES a MWC v tomto roku.

Podľa analytickej spoločnosti IDC bola značka Infinix najrýchlejšie rastúcim výrobcom smartfónov v roku 2023. Spoločnosť Infinix v tomto období predala o 13 miliónov kusov viac ako v roku 2022, čo predstavuje veľmi pôsobivý medziročný nárast o 64,1 %, ktorému sa nevyrovná žiadny z jej globálnych konkurentov.

Tony Zhao, generálny riaditeľ spoločnosti Infinix, pripisuje tento významný úspech niekoľkým faktorom – mnohostrannému marketingovému prístupu, technologickým inováciám, ako aj strategickej spolupráci s kľúčovými hráčmi, ako je napríklad TikTok. Aj vďaka partnerstvu s touto platformou sa spoločnosti Infinix podarilo v minulom roku úspešne osloviť svoju cieľovú skupinu.

„Spoločnosť Infinix sa zameriava na potreby mladých používateľov, poskytuje im technologické inovácie šité na mieru a predovšetkým chápe kľúčovú úlohu strategických partnerstiev,“ vysvetľuje Zhao. „TikTok ako kreatívna platforma umožňuje spoločnosti Infinix efektívne osloviť cieľových používateľov a umožniť im prekročiť svoje hranice a stať sa najlepšou verziou seba samého.“

Účtované na rok 2024

Tempo inovácií, ktoré bolo jedným z pilierov úspechu spoločnosti Infinix v roku 2023, sa nezastaví ani tento rok, čo dokazujú technológie predstavené na veľtrhoch CES a MWC. Na veľtrhu CES spoločnosť Infinix zaujala revolučným konceptom AirCharge, ktorý umožní nabíjanie telefónu bez kábla alebo kontaktu s nabíjacou podložkou, technológiou Extreme-Temp Battery, ktorá zabezpečí bezproblémový výkon batérie pri extrémne vysokých a nízkych teplotách, a v neposlednom rade konceptom E-Color Shift, ktorý umožní meniť farby a motívy zadného krytu telefónu podľa potreby.

Tieto inovácie potom na veľtrhu MWC doplnil nový koncept herného telefónu, ktorý po uvedení na trh láme rekordy v benchmarku AnTuTu a prinesie do mobilných hier nevídaný výkon. V priebehu tohto roka je spoločnosť Infinix pripravená predstaviť ďalšie prevratné inovácie a potvrdiť tak svoju pozíciu inovatívneho lídra na trhu.

Značky: