Ak vo svojom automobile používate pravidelne Apple CarPlay, tak ste možno postrehli, že v rámci prehrávania hudby z rôznych aplikácií sa objavovali časté výpadky.

S týmto sme sa streli aj my, pričom nás to dosť štvalo, no najnovšia aktualizácia tento problém odstránila (CarPlay nemusel otvárať aplikácie na prehrávanie zvuku alebo sa mohol odpájať počas prehrávania). Okrem toho prináša iOS 15.0.2 aj rôzne iné opravy, ktoré sa týkajú aplikácie Fotky (fotky uložené v knižnici z aplikácie Správy mohli byť vymazané po odstránení súvisiaceho vlákna alebo správ) a obnovy a aktualizácií zariadení (obnova alebo aktualizácia zariadenia mohla zlyhať pri používaní Findera alebo iTunes pre modely iPhonu 13).

iOS 15.0.2

Ďalšie dve opravy sa týkajú originálneho príslušenstva: Kožená peňaženka Leather Wallet s MagSafe pre iPhone sa nemusela pripojiť k službe Nájsť a AirTag sa nemusel zobraziť v tabe Nájsť moje predmety.

Najnovšia aktualizácia má v prípade iPhonu 11 Pro veľkosť 503,3 MB. Ak sa vám nezobrazuje automaticky, tak prejdite do nastavení – všeobecné a následne kliknite na položku aktualizácia softvéru.

Prečítajte si aj:

Značky:

Miroslav Illéš

Miroslav Illéš
OUTDOOR | PRÍRODA | AUTOMOBILY | TECHNOLÓGIE