Chceli by ste ovládať svoj rodinný alarm, mať prehľad o minutej elektrine, na diaľku regulovať kúrenie alebo otvárať príjazdovú bránku diaľkovými svetlami? S rodinným alarmom JABLOTRON a jeho mobilnou aplikáciou MyJABLOTRON to hravo zvládnete.

Platforma využíva systém farebného semafora. Zelená znamená, že alarm je vypnutý a vy sa môžete voľne pohybovať, červená zase znamená STOP, objekt má zapnutú ochranu. Takéto zapínanie a vypínanie dokáže ovládať úplne každý. Na otvorenie garáže pre prichádzajúcu návštevu alebo na spustenie zavlažovania záhrady počas vašej dovolenky vám totiž stačí iba jeden dotyk.

PUSH notifikácie

Keď sa niečo stane, ide zväčša o minúty. Každý v tejto situácii ocení PUSH notifikácie, ktoré mobilná aplikácia MyJABLOTRON poskytuje. Tie sa zobrazia na vašom mobilnom telefóne, hneď ako nastane kritická situácia. Budete tak okamžite vedieť o každom poplachu, poruche či poklese teploty. Vzápätí si môžete prezrieť a zistiť príčinu poplachu. Ide o najrýchlejšiu možnosť zasiahnuť a ochrániť to najcennejšie, čo máte.

Čo aplikácia dokáže

  • Ponúka prehľad o všetkých zariadeniach od spoločnosti JABLOTRON.
  • Ovláda váš alarm rovnako, ako keby ste pracovali s klávesnicou.
  • Zobrazuje fotografie z detektorov v miestnosti a video z kamier.
  • Kontroluje vašu chatu alebo garáž.

Uľahčuje život

Mobilná aplikácia MyJABLOTRON nie je len o ovládaní alarmu. Poskytuje aj množstvo doplnkových služieb, ktoré využijete každý deň. Napríklad je to osvetlenie príjazdovej cesty. Ak sa vraciate domov za tmy, môžete si svoj príchod uľahčiť automatickým rozsvietením svetiel v blízkosti príjazdovej cesty.

Ak sa vám nechce odkladať tašky s nákupom a hľadať vypínač, môžete si tiež nastaviť automatické osvetlenie vstupu do interiéru. Príchod domov tak bude príjemnejší. Výborným pomocníkom je alarm JABLOTRON pri otváraní garáže. Stačí, keď na garážovú bránu zablikáte diaľkovými svetlami. Ovládač už tak viac nemusíte hľadať na dne batoha alebo tašky. Bránu môžete v prípade prichádzajúcej návštevy otvoriť aj na diaľku prostredníctvom mobilnej aplikácie.

V domácnosti oceníte automatické ovládanie krytu bazéna, ohrevu či filtrácie vody, ale aj ovládanie žalúzií, kúrenia alebo klimatizácie. Praktickými službami sú sledovanie spotreby energií, monitorovanie teploty v izbe či možnosť na diaľku uzatvoriť prívod vody a plynu. Ak máte závlahu trávnika, oceníte automatické zavlažovanie bez ohľadu na to, či ste doma alebo na dovolenke.

www.jablotron.sk

Značky: