Jar je už tu a s ňou prichádza čas na dôkladné jarné upratovanie. Dreame predstavuje nový robotický vysávač Dreame L20 Ultra, ktorý prináša revolučné automatizované riešenie, pre udržanie vášho domova v dokonalej čistote s minimálnym úsilím.

Jar je tradične spájaná s obnovou a čistotou, a teraz je ideálny čas, aby váš domov žiaril čistotou. S príchodom nového robotického vysávača a mopu Dreame L20 Ultra sa jarné upratovanie stáva nielen efektívnejšie, ale aj inteligentnejšie.

Tento revolučný produkt, ktorý práve prichádza na slovenský trh, ponúka množstvo automatických inteligentných funkcií, ktoré premieňajú bežné upratovanie na futuristický zážitok.

Dreame L20 UltraZdroj: Dreame
Dreame L20 Ultra

Funkcie Dreame L20 Ultra, ktoré oceníte pri jarnom upratovaní, zahŕňajú:

Technológia MopExtend: Výsuvné mopy a pár rotujúcich podložiek efektívne čistia podlahy až k okrajom a rohom, odstraňujú špinu a zanechávajú podlahu dokonale čistú.

Automatická údržba: Po upratovaní Dreame automaticky vyčistí mop, pridá čistiaci prostriedok, potom mop vysuší horúcim vzduchom, čím zaisťuje jeho hygienickú údržbu bez námahy.

Silný sací výkon s čistiacou stratégiou: S výkonom 7000 Pa a prispôsobivým systémom kefy Dreame L20 Ultra ľahko zvládne vysať prach, vlasy a iné nečistoty zo všetkých typov podláh. Navyše automaticky detekuje nečistoty a podľa toho upravuje intenzitu alebo dokonca opakuje čistenie znečistenej oblasti.

Laserová presnosť: Dreame L20 Ultra eliminuje zbytočné opakovanie upratovania vďaka svojej inteligentnej laserovej navigácii a 3D mapovaniu. Dokáže rozpoznať až 55 objektov na podlahe a v prípade upratovania v tmavých miestnostiach si môže prisvietiť LED svietidlom.

Inteligentné ovládanie: Prostredníctvom aplikácie môžete naplánovať upratovanie, nastaviť zóny bez upratovania a sledovať proces čistenia v reálnom čase, čo vám dáva úplnú kontrolu nad upratovaním z pohodlia vášho telefónu.

Dreame L20 UltraZdroj: Dreame
Dreame L20 Ultra

3 skvelé tipy pre bezstarostné jarné upratovanie s Dreame L20 Ultra:

  1. Minimalizujte údržbu: S hlavným zásobníkom na nečistoty s objemom 3,2 litra je potrebné Dreame L20 Ultra vyprázdniť iba raz za 75 dní, čo vám výrazne ušetrí čas a uľahčí údržbu.
  2. Plánujte upratovanie: Nastavte Dreame na upratovanie, keď nie ste doma, čím minimalizujete rušenie a umožníte si užívať pokoj vo vašom čistom domove.
  3. Využite inteligentné možnosti: Nastavte zóny bez upratovania pre optimalizáciu trasy čistenia a predíďte potenciálnym komplikáciám.

Nový Dreame L20 Ultra je teraz dostupný v bielej aj čiernej farbe.

Dreame L20 UltraZdroj: Dreame
Dreame L20 Ultra

Tento článok bol uverejnený v rámci spolupráce.

Prečítajte si aj: